Alutechnika Serwis - opinie o firmie

Ocena firmy: 4.6/5 (22 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Alutechnika Serwis. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Anna Opinia pozytywna
2017-09-22 13:28:37
Polecam. A nowy katalog tkanin jest naprawdę skarbnicą pomysłów
Data zdarzenia: 2017
Numer dokumentu: Dzień i Noc
Alabaster Opinia pozytywna
2017-04-21 16:41:28
Polecam firmę montowali mi rolety kilka lat temu, teraz robili zasłoneczki do wewnątrz. Szybko i elegancko
Data zdarzenia: 2017
Numer dokumentu: rolety podtynkowe
MIs Opinia pozytywna
2016-12-04 19:27:12
Polecam, ponieważ jest to w mojej opinii bardzo rzetelna firma wykonująca rolety.
Data zdarzenia: w tym roku
Numer dokumentu: wykonanie usługi montażowej
Mariusz Opinia pozytywna
2016-10-24 12:22:31
Bardzo dobra firma pod każdym względem.
Produkt: bardzo starannie wykonany
Montaż: rzetelny, ostrożny, czysty
Cena: jest to jedna z najniższych w Kielcach, nie licząc marketów
Data zdarzenia: 2016
K.L. Opinia pozytywna
2016-02-10 10:22:43
duży wybór materiałów na plisy. polecam montaż plis, duża wygoda jeśli mieszkasz na parterze tak jak ja.
Data zdarzenia: styczeń
Soundkail Opinia pozytywna
2015-12-21 15:43:14
Wszystkiego dobrego z okazji świąt!! Dzięki za szybką naprawę. Pozdrawiam
Barcza Opinia pozytywna
2015-12-14 10:10:03
Dzięki za realizacje. Termin i cena były w porządku. Co do rolet: Aluprof z silnikami Elero, więcej nie trzeba.
Gola Opinia pozytywna
2015-12-13 23:30:11
Skoro już tu jestem to się podzielę opinią: bardzo cenię obsługę, a produkty naprawdę mi się podobają i znakomicie mi służą. W szczególności rolety zaciemniające, bo lubię posiedzieć w nocy do późna, a rankiem pospać
Jerzy Opinia pozytywna
2015-11-19 10:33:28
Polecam Alutechnikę. Zarówno jakość rolet jak i cena bardzo mi odpowiada.
Data zdarzenia: Lato 2015
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.