B-MAXI Odzież dla Pań Puszystych - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie B-MAXI Odzież dla Pań Puszystych. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Jagoda Opinia pozytywna
2015-05-25 11:52:51
Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani. Przemiła, fachowa obsługa, przystępne ceny na każdą kieszeń, szeroki wybór. Świetne miejsce, na pewno zostanę stałą klientką.
Evelina Opinia pozytywna
2015-05-15 11:50:33
Polecam w stu procentach. Wszystko mnie zachwyciło w tym miejscu: obsługa, atmosfera, jakość, wybór, ceny. Na pewno zostanę stałą klientką.
DominikaD. Opinia pozytywna
2015-04-19 09:44:24
Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Styl, jakość, fachowość w jednym miejscu. Jestem pod ogromnym wrażeniem wyboru ubrań, wzorów, krojów. Polecam każdemu.
ElizaMa Opinia pozytywna
2015-04-15 15:41:56
Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na pewno znajdzie tutaj coś dla siebie. Jestem zachwycona sukienkami w rozmiarze xxl, które nie tylko ładnie wyglądają, ale są też wykonane z dobrej jakości materiału, a i cena jest bardzo rozsądna.
Maja Opinia pozytywna
2015-04-13 11:37:06
Ogromnie się cieszę, że po wielu niepowodzeniach, trafiłam do tego sklepu. Nareszcie mam swoje ulubione miejsce, w którym mogę kupić dokładnie takie ubrania, jakie potrzebuję i w jakich czuję się świetnie. Jestem zachwycona bogatym asortymentem oraz doskonałą jakością tkanin, ceny są bardzo przystępne, a panie z obsługi przemiłe i niezwykle pomocne. Doskonałe miejsce dla puszystych i modnych :)
Darka Opinia pozytywna
2015-04-10 16:52:46
Ten sklep ma ode mnie solidną "piątkę". Jestem stała klientką od bardzo dawna i jeszcze nie zdarzyło się, żebym się na nim zawiodła. Zawsze znajduję tutaj to, czego aktualnie szukam. Polecam każdej modnej kobiecie, która chce pięknie wyglądać mimo zbędnych kilogramów.
Hanka Opinia pozytywna
2015-03-26 11:41:40
Wszystko w tym sklepie funkcjonuje na najwyższym poziomie. Dbałość o szczegóły, ciekawy wystrój, dobry asortyment, niskie ceny, fachowa obsługa. Jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep z całego serca.
Amelia Opinia pozytywna
2015-03-05 15:20:19
Doskonałe miejsce dla wszystkich tych kobiet, które chcą pięknie wyglądać mimo kilku nadprogramowych kilogramów. Jestem stałą klientką tego sklepu i nie zamierzam tego zmieniać w najbliższym czasie. Ubrania uszyte są z doskonałej jakości materiałów, ceny odpowiednie na każdą kieszeń, bardzo miła i pomocna obsługa.
Anna Opinia pozytywna
2015-03-03 09:45:10
Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani. Przemiła, fachowa obsługa, przystępne ceny na każdą kieszeń, szeroki wybór. Świetne miejsce, na pewno zostanę stałą klientką.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.