Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 2

Ocena firmy: 5/5 (11 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Maksiu Opinia pozytywna
2017-10-09 15:19:29
Dzięki Czajce Travel i ich organizacji można skupić się na zwiedzaniu. Tego od początku oczekiwałem i też kierowałem się tym przy wyborze biura. Czajka Travel wywiązało się z organizacji w 100%.
Gabrysia Opinia pozytywna
2017-10-05 08:16:26
Oczekiwania wobec biura były wysokie. Po powrocie z wycieczki stwierdzam jednak, że wyjazd był udany i biuro zasługuje na słowa uznania. Uzbekistan to piękny kraj. Dzięki Czajka Travel!
Wabya Opinia pozytywna
2017-09-27 11:20:10
Moja podróż to niewątpliwie jedna z ciekawszych w moim życiu. Trochę już zwiedziłam jednak Jordania mnie po prostu zauroczyła. Petrę trzeba zobaczyć - tego nie da się opisać. Polecam ofertę biura Czajka Travel i Jordanię!! :)
Igor Opinia pozytywna
2017-09-25 09:21:21
Podróż bardzo udana. Bardzo fajna grupa mi się trafiła, fajnie też, że był polski pilot. Organizacyjnie wszystko super. Szkoda tylko, że było trzeba wracać.
Oliwier Opinia pozytywna
2017-09-22 11:59:01
Pojechałem z biurem podróży Czajka Travel do Turkmenistanu. Wielu znajomych dziwiło się, dlaczego wybrałem tak rzadko odwiedzany przez turystów zakątek świata. Pobyt w Turkmenistanie był jednak super przygodą! Naszej grupie cały czas towarzyszył polski pilot. Zobaczyłem miejsca niedostępne dla większości podróżujących. Na pewno jeszcze odwiedzę miasta na Jedwabnym Szlaku.
Monika Opinia pozytywna
2017-09-21 16:17:44
Dzieci są już duże, więc zdecydowaliśmy się na wspólny wyjazd do Kambodży. Mirek skontaktował się z biurem Czajka Travel. Od początku wypowiadał się pozytywnie na temat tego organizatora wycieczek. Podczas jednej wyprawy udało nam się zwiedzić także Tajlandię i Wietnam. Podróżowaliśmy w grupie 8 osób, co należy do rzadkości na wyjazdach z biurami podróży.
Bartek Opinia pozytywna
2017-09-18 09:42:48
Czajka Travel to świetne biuro! Doskonała obsługa, profesjonalne doradztwo no i jasny plan wycieczki
Bartek Opinia pozytywna
2017-09-13 09:25:40
Bardzo polecam Czajka Travel i to nie tylko ze względu na ciekawą ofertę ale przede wszystkim za obsługę oraz samą organizację. Był to mój pierwszy wyjazd z tym biurem i się nie zawiodłem.
Marcel Opinia pozytywna
2017-08-28 10:18:55
Czajka Travel to biuro które niewątpliwie wyróżnia się swoją ofertą. Sama wycieczka na Sri Lankę przebiegła tak jak oczekiwałem. Na plus oczywiście polski pilot no i mała grupa. Jest czas na zwiedzanie i odpoczynek. Polecam
Emilia Opinia pozytywna
2017-08-22 08:40:04
Dominikana okazała się być dla mnie rajem na ziemi. Dzięki Czajce Travel mogłam zwiedzić ten raj na ziemi. Polecam
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.