Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 2

Ocena firmy: 5/5 (11 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Julek Opinia pozytywna
2017-12-27 10:47:12
Biuro bez żadnych przeszkód mogę polecić. Wywiązali się ze swoich obietnic i to mnie jako Klienta najbardziej cieszy.
Adam Opinia pozytywna
2017-12-21 20:33:25
Wielu uważa, że Turkmenistan do odległy zakątek świata. Nic bardziej mylnego. Osobiście i to dzięki Czajce Travel miałem okazję tam być i poznać tamtejszą kulturę. Nie zamieniłbym tej wycieczki na żadną inną.
Lenka Opinia pozytywna
2017-12-19 12:45:59
Podróż do Kambodży to niewątpliwie dla mnie życiowe przeżycie. Bardzo mnie zachwyciła wizyta w Angkor. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu.
Grzegorz Opinia pozytywna
2017-12-18 09:44:05
Jestem zagorzałym podróżnikiem i wiem, że moje oczekiwania co do podróżowania Czajka Travel spełnia w 120%. Świetne biuro.
Maja Opinia pozytywna
2017-12-14 08:14:13
Bardzo dobra obsługa i organizacja. Podróż z tym biurem dla mnie osobiście OK.
Miłosz Opinia pozytywna
2017-12-13 22:03:45
Byłem z tym biurem po raz pierwszy na wycieczce i moja opinia po powrocie jest jak najbardziej pozytywna. Było bardzo fajnie
Alicja Opinia pozytywna
2017-11-29 13:46:35
Czajka Travel to niewątpliwie ludzie z pasją - doskonale wiedzą jak przygotować wyprawę które na długo zapadnie w pamięci jej uczestników. Było superrrr!!
Hanka Opinia pozytywna
2017-11-24 09:48:17
Znajoma znalazła wycieczkę do Gruzji właśnie na ich stronie. Byłyśmy jeszcze u nich w biurze bo chciałyśmy dopytać o szczegóły. Finalnie - wróciłyśmy i śmiało mogę napisać, że było bardzo fajnie. Mała grupa, polski pilot no i perfekcyjna organizacja. Przy tak dobrze przygotowanej wycieczce to mogę jechać nawet na kraniec świata. Polecam serdecznie.
Madzia Opinia pozytywna
2017-11-21 11:27:39
Gruzja swoimi krajobrazami bardzo mnie oczarowała. Również mieszkańcy bardzo dobre zrobili na mnie wrażenie - mogłabym tam zamieszkać na stałe :) Dzięki Czajka Travel za super wyjazd.
Miłosz Opinia pozytywna
2017-11-20 10:25:50
Wycieczka do Ekwadoru i na Wyspy Galapagos to bardzo fajna i życiowa przygoda. Dziś już wiem, że nie zamieniłbym tego wyjazdu na żaden inny.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.