Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 3

Ocena firmy: 5/5 (11 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Paweł Opinia pozytywna
2017-08-18 08:34:51
Czajka wywiązała się ze swoich obietnic o dobrze zorganizowanej podróży. Takie zwiedzanie to ja rozumiem. Dzięki za fajną wycieczkę.
Franio Opinia pozytywna
2017-08-14 14:41:58
Turkmenistan? Niby ekstremalny kierunek a jednak nic bardziej mylnego. Bardzo cywilizowany i kulturalny kraj który jest odmienny od tego jaki sobie osobiście malujemy. Oczywiście udana wycieczka to także zasługa biura podróży Czajka Travel które doskonale wywiązało się ze swoich zobowiązań. Polecam
Bartoszek Opinia pozytywna
2017-08-09 15:52:09
Mogę polecić to biuro. Dobrze wywiązali się ze swoich zapewnień.
Kamil Jabłoński Opinia pozytywna
2017-08-07 09:30:09
Dla jednych Azerbejdżan to ekstremalna wyprawa dla mnie po prostu udane wakacje. Na prawdę miejsce godne polecenia na aktywne wakacje. Serdecznie polecam
Miłosz Opinia pozytywna
2017-07-25 16:28:59
Oczekiwania jakie były przed wycieczką wobec biura były dość wysokie. I muszę to napisać - zostały spełnione w 100 procentach. Doskonale zorganizowane praktycznie wszystko... od początku do końca. Wyjazd na takie wakacje to ja rozumiem.
Marzena Opinia pozytywna
2017-07-20 11:13:11
Podróż na Sri Lanke trochę zajmuje jednak warto! Bajeczne rafy koralowe, niesamowite widoki - relaks na całego. Lepszego odpoczynku nie mogłam sobie wymarzyć. Serdecznie polecam!
Oliwka Opinia pozytywna
2017-07-17 18:13:33
Odwiedzić złotą krainę - bezcenne. Kolumbia okazała się być świetną przygodą. Czajka Travel wywiązała się ze swoich założeń doskonale. Pewnie niedługo się znowu widzimy :)
Antek Opinia pozytywna
2017-07-12 08:37:14
Czajka Travel dla nas okazała się doskonałym wyborem. Spędziliśmy z żoną fajnie czas i do tego aktywnie. Jordania przepiękna i bezpieczna. Bardzo fajnie wszystko zorganizowane i przygotowane. Za rok pewnie widzimy się znowu :)
Daria Opinia pozytywna
2017-07-07 15:20:08
Dzięki Czajce Travel mogłam spełnić swoje marzenia o Dominikanie i odwiedzić ten przepiękny kraj. Jestem w nim zakochana. Wielkie podziękowania za doskonale przygotowaną wycieczkę.
Miłosz Opinia pozytywna
2017-06-23 11:26:04
Kto by pomyślał, że ktoś może się zdecydować na wyjazd do Pakistanu... ja jednak jestem tego przykładem i już tak po powrocie jak bym miał to wszystko podsumować to tam jest spokojnie niż u nas. Biuro zorganizowało wszystko perfekcyjnie i dzięki temu mogłem podziwiać ten piękny kraj. Serdecznie dzięki i do kolejnej wycieczki ;)
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.