Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 4

Ocena firmy: 5/5 (11 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Mateusz Opinia pozytywna
2017-06-20 15:08:01
Oman dostarczył mi tylu pozytywnych wspomnieć, że nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu. Biuro godne polecenia.
Franek Opinia pozytywna
2017-06-19 09:32:09
Podróż do Azerbejdżanu okazała się być doskonałym wyborem. Dla wielu kierunek pewnie niedostępny nawet w myślach ale ja zaryzykowałem i z tego powodu jestem dumny i szczęśliwy. A w dużym procencie to zasługa biura które zorganizowało wycieczkę perfekcyjnie. Azerbejdżan zaskoczył mnie pozytywnie - od widoków i krajobrazów po kulturę oraz mieszkańców. Polecam
Dominik Opinia pozytywna
2017-06-12 12:09:21
Solidne biuro które wywiązało się, że swoich zobowiązań o dobrze zorganizowanej wycieczce. Polecam
Damiano Opinia pozytywna
2017-06-07 14:48:15
Świetna organizacja oraz to, że o Klienta dba się od początku do końca. Tak biura podróży w Polsce powinny funkcjonować. Polecam serdecznie!
Maria Opinia pozytywna
2017-05-30 08:52:51
Czajka wykazała się dobrą organizacją i dobrze nakreślonym planem wycieczki. Przez kilka dni zwiedziliśmy to co było w planie i jeszcze kilka innych ciekawych miejsc. Dziękuję za fajnie spędzony urlop.
Eliza Opinia pozytywna
2017-05-26 08:42:41
Biuro które w 100% wypełniło to co obiecało - podróż do Jordanii na prawdę udana. Wspomnienia pozostaną do końca życia.
Martyna Opinia pozytywna
2017-05-24 08:35:40
Dzięki Czajka Travel mam same pozytywne wspomnienia. Wyprawa na Kubę - rewelacja. Dużo fajnych miejsc widziałam, poznałam bardzo fajnych ludzi. Gorąco polecam bo na prawdę warto.
Alicja Opinia pozytywna
2017-05-22 14:06:44
Uważam, że biuro wywiązało się ze swojej umowy co do organizacji wycieczki do Omanu. Polecam!
Oliwier Opinia pozytywna
2017-05-19 13:19:53
Wszystko odbyło się zgodnie z założonym planem - podróż uważam za udaną. Dziękuję Czajka Travel za fajnie spędzony czas w Gruzji.
Boguś Opinia pozytywna
2017-05-18 14:33:10
Moje ukłony za doskonałą organizację wyjazdu do Iranu. Z pełną odpowiedzialnością polecam to biuro.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.