Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 4

Ocena firmy: 5/5 (10 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Oliwier Opinia pozytywna
2017-05-19 13:19:53
Wszystko odbyło się zgodnie z założonym planem - podróż uważam za udaną. Dziękuję Czajka Travel za fajnie spędzony czas w Gruzji.
Boguś Opinia pozytywna
2017-05-18 14:33:10
Moje ukłony za doskonałą organizację wyjazdu do Iranu. Z pełną odpowiedzialnością polecam to biuro.
Mikołaj Opinia pozytywna
2017-04-28 09:08:29
Rewelacyjne biuro podróży z niecodzienną ofertą. Gdy pierwszy raz zdecydowałem się wykupić u nich wycieczkę otrzymałem kilka ciekawych propozycji. Miałem dużo pytań i trochę wątpliwości jednak pani Asia rozwiała je wszystkie. Wyjazd na Kubę okazał się super a organizacja wycieczki to perfekcja. Polecam Was dalej.
Bruno Opinia pozytywna
2017-04-26 09:24:31
Doskonała organizacja, miła obsługa i bardzo profesjonalne doradztwo. Organizacyjnie wyjazd do Indii również uważam za udany. Co tu dużo pisać... to trzeba samemu spróbować :)
Sara Opinia pozytywna
2017-04-25 15:13:56
Nigdy nie myślałam, że swoje wakacje życia spędzę w Jordanii a tu proszę - miłe zaskoczenie. A to wszystko za sprawą biura Czajka Travel. Polecam to biuro bo na prawdę warto.
Irek Opinia pozytywna
2017-04-24 15:16:29
Solidne biuro podróży z ciekawymi kierunkami. Osobiście był to mój pierwszy wyjazd z tym biurem. Tajlandia bardzo mi się spodobała a organizację wycieczki uznaję za perfekcyjną. Jestem bardzo szcześliwy a biuro podróży Czajka Travel dostaje ode mnie najwyższą ocenę.
Emil Opinia pozytywna
2017-04-18 10:01:32
Bardzo fajnie zorganizowany wyjazd do Pakistanu. Wszystko dopięte na ostatni guzik. W zasadzie wszystko zorganizowane perfekcyjnie. Biuro godne polecenia.
Amelia Opinia pozytywna
2017-04-13 08:50:45
Biuro które spełniło mój sen o Karaibach. Rajskie plaże i niesamowite widoki. Perfekcyjne przygotowany wyjazd. Dziękuję Czajka Travel
Julia Opinia pozytywna
2017-04-12 08:56:36
Bardzo fajna obsługa i doradztwo. Do tego doskonała organizacja. Na plus oczywiście obecność polskiego pilota. Cała wycieczka do Kirgistanu przebiegła tak jak oczekiwaliśmy tego. Dziękujęmy :)
Olga Opinia pozytywna
2017-04-11 10:42:36
Biuro godne polecenia ze względu na szeroką ofertą oraz dobrą organizację.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.