Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 5

Ocena firmy: 5/5 (10 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Madzia Opinia pozytywna
2017-04-10 08:56:47
Biuro które spełnia marzenia o idealnych wakacjach. Warto!. Serdecznie polecam.
Kacper Opinia pozytywna
2017-04-07 10:09:12
Wietnam to miejsce które chciałem odwiedzić już za czasów szkolnych kiedy mówiło się o wojnie wietnamskiej. Dzięki Wam to marzenie udało mi się spełnić i poznałem Wietnam taki jaki jest. Przyznam, że w organizacji jesteście doskonali. Również znajomość poszczególnych kraji przez Panią Asię również robi piorunujące wrażenie. Doskonałe biuro podóży!
Radek Opinia pozytywna
2017-04-06 14:22:43
Znikające Jezioro Aralskie to coś co należy zobaczyć na własne oczy i doświadczyć tego dziwnego zjawiska. Łodzie w piasku faktycznie robią piorunujące wrażenie. Uzbekistan okazał się strzałem w dziesiątkę. Dziękuję za fajną podróż.
Jadwiga Opinia pozytywna
2017-04-05 15:31:20
Pewnie jeszcze nie raz skorzystamy z Waszej oferty ponieważ wyjazd był nadzwyczaj udany. Gruzja okazała się krajem który zaskoczył na w 100% pozytywnie. Dziękujemy za doskonałe doradztwo. No i musimy przyznać, że organizacja to również jedno z najmocniejszych punktów Waszego biura
Maciej Opinia pozytywna
2017-03-29 09:11:45
Doskonała oferta dla osób którym znudziły się już kierunki typu Turcja czy Egipt. Świetny plan wycieczki, organizacyjnie wszystko dopięte na ostatni guzik. Godne polecenia!
Karol Opinia pozytywna
2017-03-27 14:39:58
Biuro spełniło moje oczekiwania co do organizacji wycieczki do Jordanii. Polecam!
Jola Opinia pozytywna
2017-03-24 16:10:32
Dzięki Czajce zwiedziłam miejsca o których wcześnie nawet nie miałam pojęcia, że istnieją. Niesamowite doświadczenie. Polecam to biuro ze względu na doskonałą organizację ale także za odważną ofertę.
Mateusz Opinia pozytywna
2017-03-22 08:54:46
Serdecznie polecam biuro Czajka Travel. Solidne, wiarygodne i co najważniejsze - dostarczające niezapomnianych wspomnień. Polecam!
Maciej Opinia pozytywna
2016-10-19 15:22:05
Z czystym sumieniem polecam każdemu który marzy o aktywnych wakacjach. Pełen profesjonalizm, pomoc na każdym etapie, zaangażowanie i super podejście do Klienta.
Mateusz Opinia pozytywna
2016-09-27 15:02:53
Jestem w pełni usatysfakcjonowany wyjazdem. Bardzo przemyślana wycieczka do Gruzji a w Polsce przede wszystkim miła obsługa i chęć spełnienia Klienta oczekiwań. Polecam!
Data zdarzenia: 07.2016
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.