Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (11 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Natasza Opinia pozytywna
2018-01-16 11:09:03
Gruzja to bardzo malowniczy i zarazem przyjazny kraj. Czajka Travel dała możliwość poznania tego kraju takim jakim jest i za to im należą się ukłony. Doskonała organizacja. Tak mogę podróżować. Polecam
Marcin Opinia pozytywna
2018-01-11 15:51:00
Mieliśmy okazję uczestniczyć w wycieczce do Gruzji organizowanej przez to biuro z moją partnerką i zgodnie stwierdziliśmy, że wyjazd był bardzo udany.
Rafał Opinia pozytywna
2018-01-09 16:33:29
Już od pierwszego spotkania dało się odczuć, że jest to profesjonalne biuro podróży. No a wycieczka to dodatkowo jeszcze zweryfikowała. W każdym razie wyjazd dla mnie bardzo udany. Pozwiedzałem, odpocząłem i z naładowanymi bateriami wróciłem do codzienności. Polecam to biuro.
Julek Opinia pozytywna
2017-12-27 10:47:12
Biuro bez żadnych przeszkód mogę polecić. Wywiązali się ze swoich obietnic i to mnie jako Klienta najbardziej cieszy.
Adam Opinia pozytywna
2017-12-21 20:33:25
Wielu uważa, że Turkmenistan do odległy zakątek świata. Nic bardziej mylnego. Osobiście i to dzięki Czajce Travel miałem okazję tam być i poznać tamtejszą kulturę. Nie zamieniłbym tej wycieczki na żadną inną.
Lenka Opinia pozytywna
2017-12-19 12:45:59
Podróż do Kambodży to niewątpliwie dla mnie życiowe przeżycie. Bardzo mnie zachwyciła wizyta w Angkor. Jestem bardzo zadowolona z wyjazdu.
Grzegorz Opinia pozytywna
2017-12-18 09:44:05
Jestem zagorzałym podróżnikiem i wiem, że moje oczekiwania co do podróżowania Czajka Travel spełnia w 120%. Świetne biuro.
Maja Opinia pozytywna
2017-12-14 08:14:13
Bardzo dobra obsługa i organizacja. Podróż z tym biurem dla mnie osobiście OK.
Miłosz Opinia pozytywna
2017-12-13 22:03:45
Byłem z tym biurem po raz pierwszy na wycieczce i moja opinia po powrocie jest jak najbardziej pozytywna. Było bardzo fajnie
Alicja Opinia pozytywna
2017-11-29 13:46:35
Czajka Travel to niewątpliwie ludzie z pasją - doskonale wiedzą jak przygotować wyprawę które na długo zapadnie w pamięci jej uczestników. Było superrrr!!
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.