Gacol Damian Jastrzębski - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Gacol Damian Jastrzębski. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
W. Daszczyk Opinia pozytywna
2017-10-01 18:53:20
Jak najbardziej polecam. Gacol spisał się na medal. System smarowania centralnego działa znakomicie. To naprawdę bardzo dobra, udana i opłacalna inwestycja. Jak najbardziej polecam współpracę z nimi
M. D. Opinia pozytywna
2017-09-17 18:08:58
Szeroka oferta, dobre ceny, dla mnie idealnie. Wiele podzespołów mam od nich. Nie musze się rozdrabiać na wiele firmy, wiecie jak to wygląda i ile z tym moze być z tym zamieszania. jakosć/cena wypada u nich naprawdę bardzo dobrze
Marek Opinia pozytywna
2017-09-10 22:54:00
Naprawdę bardzo solidna firma. Ja jestem z ich usług bardzo zadowolony, system smarowania, który dla mnie od podstaw przygotowali, sprawdza się wręcz znakomicie. Czegoś takiego dokładnie potrzebowałem, zrozumienie moich potrzeb na najwyższym poziomie :) gorąco ich polecam
Aleks Opinia pozytywna
2017-06-19 00:01:05
Wzorowy partner w biznesie! Dostarczają nam wiele smarów, części, podzespołów, które wykorzystujemy w naszej pracy. Zawsze wysoka jakosć i ceny, które są bardzo konkurencyjne. Współpracujemy od lat i oby tak dalej, bo oferta tej firmy jest naprawdę godna polecenia
Ulises Opinia pozytywna
2017-06-09 00:44:14
Firma wykonała mi system smarowania centralnego. I zdecydowanie się na ich usługę było najlepszym wyborem! Działa idealnie, ogromna oszczędność czasu, smaru i oczywiście wygoda. Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji
Franciszek Opinia pozytywna
2017-05-31 23:16:17
Dostarczają dla nas przewody wysokociśnieniowe, bardzo dobry partner w biznesie, cenią jakość na pierwszym miejscu podobnie jak moja firma, mają szeroką ofertę. Złego słowa po prostu nie mogę o nich powiedzieć
Tomek Opinia pozytywna
2017-05-22 00:28:54
Zdecydowanie mogę firmą polecić, ogromna oferta i bardzo dobre ceny. Jesli chodzi o towary od nich, to jakosc/cena bija konkurencję na głowę. Zresztą, polecam samemu sprawdzić jak ktoś jest zainteresowany
Eryk Opinia pozytywna
2017-05-15 01:01:04
Współpracujemy od tego roku, ale już jest bardzo dobrze. Na smarowaniu znają się jak nikt.Bardzo dobre smary, w dobrych cenach, nie inaczej ze smarowniczkami i innymi podzespołami. Mamy nadzieję, ze będzie tylko lepiej :)
Pietras Opinia pozytywna
2017-04-20 22:10:51
Bierzemy od nich smary, w duzej ilosci, różne. I sobie bardzo tą współpracę chwalimy. Bardzo dobre ceny, ogólnie, oferta super. Sama obsługa z ich strony jest zawsze na najwyższym poziomie
Damian Opinia pozytywna
2017-02-17 15:54:59
Bardzo szeroka oferta jesli chodzi o smarowanie. Moja firma bierze od gacola m.im. przewody ciśnieniowe czy weże hydraulicznie. Ceny bardzo dobre, zwłaszcza biorąc pod uwagę wysoką jakość. Dobrze trafiliśmy z nimi ;) Znają sie, do tego obsługa z ich strony zdecydowanie na plus
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.