Gacol Damian Jastrzębski - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Gacol Damian Jastrzębski. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
ruminek Opinia pozytywna
2017-11-24 10:36:31
bardzo dobra firma. systemy smarowania wysokiej jakosci no i fajny kontakt z nimi. udalo sie szybko zalatwic zamowienie a jakosc nie pozostawia nic do zyczenia. pozdrawiamy i dziekujemy
Leszek Opinia pozytywna
2017-11-22 21:03:50
Porzadna firma, bez dyskusji. Bylismy jako ich klienci bardzo zadowoleni. Zamowienie przeprowadzone bezproblemowo, szybko i konkretnie, czyli to co lubimy najbardziej. Produkty porzadne. Jestesmy bardzo zadowoleni.
Luckas G. Opinia pozytywna
2017-11-06 08:08:46
Wszystko w jak najlepszym porządku. Współpracujemy już ponad 2 lata, dostarczają nam takie rzeczy jak np. przewody wysokociśnieniowe. Wysoka jakosc w naprawdę dobrych cenach i to mi się podoba
Igor Opinia pozytywna
2017-11-05 21:17:48
szczerze mogę polecić, bo trafiłem do nich co prawda trochę przez przypadek, ale cała modernizacja systemów smarowniczych w mojej firmie przebiegła sprawnie i wszystko działa u nas do tej pory bez jakichkolwiek problemów
Marcin Opinia pozytywna
2017-10-08 17:50:46
Zdecydowanie warto ich polecić. Robota wykonana na najwyższym poziomie. Ceny dobre. Ale najważniejsze - wszystko działa po prostu znakomicie. A o to nam chodziło
Aleks Opinia pozytywna
2017-06-19 00:01:05
Wzorowy partner w biznesie! Dostarczają nam wiele smarów, części, podzespołów, które wykorzystujemy w naszej pracy. Zawsze wysoka jakosć i ceny, które są bardzo konkurencyjne. Współpracujemy od lat i oby tak dalej, bo oferta tej firmy jest naprawdę godna polecenia
Ulises Opinia pozytywna
2017-06-09 00:44:14
Firma wykonała mi system smarowania centralnego. I zdecydowanie się na ich usługę było najlepszym wyborem! Działa idealnie, ogromna oszczędność czasu, smaru i oczywiście wygoda. Pełen profesjonalizm na każdym etapie realizacji
Franciszek Opinia pozytywna
2017-05-31 23:16:17
Dostarczają dla nas przewody wysokociśnieniowe, bardzo dobry partner w biznesie, cenią jakość na pierwszym miejscu podobnie jak moja firma, mają szeroką ofertę. Złego słowa po prostu nie mogę o nich powiedzieć
Tomek Opinia pozytywna
2017-05-22 00:28:54
Zdecydowanie mogę firmą polecić, ogromna oferta i bardzo dobre ceny. Jesli chodzi o towary od nich, to jakosc/cena bija konkurencję na głowę. Zresztą, polecam samemu sprawdzić jak ktoś jest zainteresowany
Eryk Opinia pozytywna
2017-05-15 01:01:04
Współpracujemy od tego roku, ale już jest bardzo dobrze. Na smarowaniu znają się jak nikt.Bardzo dobre smary, w dobrych cenach, nie inaczej ze smarowniczkami i innymi podzespołami. Mamy nadzieję, ze będzie tylko lepiej :)
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.