Golden Krokus - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (1 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Golden Krokus. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Maria Opinia pozytywna
2017-11-07 11:07:27
Piękne jarzębiny na gałązce - idealny dodatek do kompozycji świątecznych, jak również produkty w brokacie
Rozalia Opinia pozytywna
2017-06-08 14:28:56
Ciekawa letnia kolekcja - piękne wzory w interesujących kolorach. Duży wybór liści i plastikowych dodatków.
Krystyna Opinia pozytywna
2017-03-28 16:22:25
Najtańsze gałązki liści w Polsce, duży wybór bukietów, bogata gama kolorystyczna kwiatów wyrobowych, ciekawe kwity pojedyncze, sporo stelaży i łodyg. Na prawdę ciekawy asortyment!
Mirosława Opinia pozytywna
2017-01-12 13:03:24
Wspaniała oferta wiosenna jak i całoroczna. Duży wybór bukietów i główek kwiatowych.
Anna Opinia pozytywna
2016-11-24 16:25:27
Duża ilość asortymentu w bogatej gamie kolorystycznej. W ofercie bożonarodzeniowej dodatki brokatowe, gałązki jarzębinowe, jarzębinki oraz rajskie jabłuszka. Można już się zapisać na artykuły wiosenne - tulipany, krokusy, hiacynty..
Jadzia Opinia pozytywna
2016-10-11 11:15:03
Piękne magnolie, hortensje, amarylisy! Duży wybór bukietów, liści, kwiatów wyrobowych i pojedyńczych
Genowefa Opinia pozytywna
2016-06-03 13:46:30
Najlepszy wybór w okolicy!
Miła atmosfera sprzyja zakupom. Pracownicy zawsze chętnie służą pomocą.
Joanna Opinia pozytywna
2016-05-25 15:05:39
Wspaniały towar w przyzwoitej cenie. Niesamowita gama kolorystyczna! Wszystko co potrzebne dla florystyki funeralnej i nie tylko :)
Ryszard Opinia pozytywna
2016-04-28 16:56:15
Wspaniały asortyment, bogata kolorystyka, duży wybór, niskie ceny
Anna Opinia pozytywna
2016-04-05 14:56:29
Jestem zadowolona ze współpracy. Duży wybór towarów po atrakcyjnych cenach. Fachowa i przyjazna atmosfera sprzyja zakupom i faktycznie (tak jak piszą) mają pyszną kawę;)
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.