JoKoDecor Sp. z o.o. Sp. k. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (2 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie JoKoDecor Sp. z o.o. Sp. k.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Zofia Opinia pozytywna
2017-10-19 13:30:11
polecam wszystkim ten sklep, mają bardzo bogatą ofertę, dobrej jakości, cenowo też bardzo ok, wysyłkę gratis.
Data zdarzenia: październik
Numer dokumentu: nie pamiętam
Patryk Opinia pozytywna
2017-10-17 15:08:11
Super sklep internetowy, bardzo szybka wysyłka, realizacja zamówienie bez problemu. Posiadają szeroki wybór prowansalskich dodatków, świetnie wyglądają!
KAMIL SZEWCZYK Opinia pozytywna
2017-10-14 16:52:25
polecam ich wszystkim, bardzo dobrze zapakowane, towar zgodny z opisem, a nawet lepiej niż na zdjęciach :))
Data zdarzenia: październik 2017
Numer dokumentu: nie pamietam
HANIA Opinia pozytywna
2017-10-12 10:28:41
polecam wszystkim. Rewelacyjny sklep:)))

świetna jakość, meble i lustro zapakowane pefekcyjnie. Polecam :))))
Data zdarzenia: październik 2017
Numer dokumentu: 1234#2017
MONIKA Opinia pozytywna
2017-09-28 16:39:03
kupiłam u nich pięknie wykonany stół, polecam serdecznie
Data zdarzenia: wrzesień
Numer dokumentu: 12987
Agnieszka Opinia pozytywna
2017-09-27 14:06:13
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane i dostarczone. Zakupione produkty przedstawione w ofercie odzwierciedlają stan faktyczny. Polceam :))
Data zdarzenia: sierpień 2017
Numer dokumentu: 12345
Marta Opinia pozytywna
2017-09-26 22:08:30
polecam wszystkim ten sklep, fajne produkty, dobry kontakt z obsługą sklepu. Po tym jak poprosiłam o nr listu przewozowego, od razu go miałaj na emailu. dziękuję jeszcze skorzystam z ich usług
Marta
Data zdarzenia: lipiec 2017
Numer dokumentu: 2010997
Piotr Opinia pozytywna
2017-09-26 13:29:25
Polecam ich za bardzo dobrą jakość sprzedawanych produktów... jakość obsługi super. Bardzo fachowo i solidnie. Piotrek
Data zdarzenia: sierpien 2017
Numer dokumentu: fv89/2017
Maria Opinia pozytywna
2017-09-22 09:49:48
klep rewelacja, jestem bardzo zadowolona z jego usług, zamawiałam niedawno w nim nowe lustro do mojej łazienki, szybko mi je przysłali, było solidnie zabezpieczone na czas transportu, to profesjonalny sklep z wyposażeniem wnętrz
Data zdarzenia: WRZESIEŃ 2017
Numer dokumentu: 1348#2017
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.