Labs Sp. z o.o. - opinie o firmie

Ocena firmy: 4.7/5 (14 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Labs Sp. z o.o.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Karolina Opinia pozytywna
2015-10-13 08:10:03
Jestem zadowolona :) Byłam tutaj pierwszy raz i się ne dziwię, że tak wielu osobom się tutaj podobało.
Miejsce jak z jakiegoś filmu... kosmicznie i profesjonalnie.
Żadnej amatorki.
heniu Opinia pozytywna
2015-05-14 10:49:03
Bardzo dobre centrum rozrywki. Laserowy paintball to super sprawa. Z dzieciakami przychodzimy tu naprawdę często. Jestem zadowolony, że moje dzieci mają fajną zabawę. Sam także lubię laserowy labirynt. Polecamy całą rodziną.
Kamila H. Opinia pozytywna
2014-07-16 11:27:01
Zorganizowaliśmy tu urodziny mojego syna. To był doskonały pomysł. Dodatkowo dzieciaki mogły bawić się w laserowym labiryncie. Moje dziecko było zachwycone. Tort, chipsy to coś co nastolatki lubią najbardziej. Dodatkowo świetna zabawa sprawiła, że ta impreza była bardzo udana.
Adam F. Opinia pozytywna
2014-05-23 15:09:24
Moi znajomi postanowili urządzić mi tu imprezę urodzinową. Było naprawdę ekstra. Pierwszy raz byłem w tym miejscu i grałem w gry laserowe. Jestem naprawdę zachwycony. Laserowy paintball był ekstra. Moi znajomi bawili się równie dobrze jak ja. To jedna z lepszych imprez urodzinowych jakie miałem.
Luczyk Opinia pozytywna
2014-05-01 11:44:55
Laserowy Paintball - polecam z pełną odpowiedzialnością.
Walka zorganizowana jest bardzo nowocześnie, pełne zadymienie, dobre oświetlenie i do tego doskonały asortyment - koszulki i broń.
Polecam!
Daniel Opinia pozytywna
2014-03-22 09:41:30
Pozytywne zaskoczenie..
Myśleliśmy że to jakaś nowa tandeta, ale byliśmy zaskoczeni nowoczesnym, kosmicznym wystrojem lokalu, doskonałą aranżacją pola bitwy.
W gruncie rzeczy niedrogo. Doskonale się bawiliśmy i fajnie, że przed walką nas dobrze przygotowali.
Zabawa była znakomita!
Kaja Opinia pozytywna
2014-01-30 13:25:51
Centrum zaje.....!!! Niedrogo, a można się ubawić na tyle, że wychodzi się po prostu całym mokrym. Cieszę się, że znajomi w końcu wymyślili jakąś dobrą zabawę i że w końcu mogliśmy dobrze, aktywnie się bawić.
Katarzyna Opinia pozytywna
2014-01-11 13:53:43
Pierwszy raz byliśmy przed świętami. Bardzo nam się spodobało, więc wczoraj również tam się bawiliśmy. Skorzystaliśmy teraz nie tylko z gry, ale również próbowaliśmy swoich sił w laserowym labiryncie. Znów wyszłam cała spocona i wymęczona :):) ale bardzo pozytywnie. Miejsce warte odwiedzenia :)
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.