Lipowa Dolina - opinie o firmie, strona 2

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Lidka Opinia pozytywna
2017-08-09 15:27:54
Lipowa Dolina to cudowne miejsce na wypoczynek z dziećmi - nawet niepełnosprawnymi. Pobliska stadnina koni działa wspaniale. Najmłodsi mają niezłą frajdę z przebywania z tymi zwierzakami. W drewnianych domkach panuje cisza i spokoj. Brak telewizji jest wielkim plusem :)
Benedytk Kowalski Opinia pozytywna
2017-08-07 09:16:58
jestem zadowolony z wypoczynku w Lipowej Dolinie bardzo udany pobyt moja cała rodzina bardzo fajnie wypoczęła w pokoju lewandowym, każdy posiłek to była nie wątpliwie kulinarna uczta, te naturalne produkty rozpływały się w ustach Kazimierz Dolny to wspaniałe miejsce którego nikomu nie trzeba zachwalać
Data zdarzenia: 01-08-2017 do 06-08-2017
Anna Dąbrowska Opinia pozytywna
2017-08-04 14:04:23
bardzo przyjemny pobyt cisza spokój, piękno przyrody i Kazimierza Dolnego, pensjonat to komfortowe miejsce, gdzie gospodarze dbają o swoich gości dodatkowa bardzo fajnie urządzony, ciekawe wnętrza.
Andrzej Kwiatkowski Opinia pozytywna
2017-08-02 14:43:47
wypoczywaliśmy z żoną tutaj i jesteśmy bardzo zadowoleni wspaniałe miejsce na relaks i nabranie sił do kolejnych wyzwań, gospodarze sympatyczni , jedzenie domowe świeże smaczne pokoje komfortowe polecamy to miejsce
Data zdarzenia: lipiec 2017
Tymon Symanski Opinia pozytywna
2017-08-01 10:37:22
mój wypoczynek tutaj był bardzo udany podobał mi się pokój toskański uwielbiałem z żoną pić kawę na tarasie, pensjonat ma fajny klimat, gospodarze są bardzo mili i przyjacielscy. Przygotowują bardzo smaczne domowe posiłki, jestem łasuchem i po prostu nie mogłem się doczekać fantastycznych deserów - domowych ciast z owocami! A pierogi były klasą samą w sobie! Oprócz tego cisza, spokój cudowna natura....
Data zdarzenia: 25-07-2017 do 30-07-2017
Kornelia Opinia pozytywna
2017-07-13 20:18:52
jestem bardzo zadowolona z pobytu tutaj świetnie odpoczęlam nabrałam energii nic tak nie stawia na nogi jak cudowna przyroda i mili gospodarze
Data zdarzenia: pierwszy tydzień lipca 2017
Władysław Opinia pozytywna
2017-07-04 11:00:42
byłem z żoną i córeczką w Lipowej dolinie wspaniałe miejsce cisza, spokój i przyroda, pełen relaks, mili gospodarze pyszne domowe jedzenie, a ponieważ jesteśmy łasuchami szczególnie do gustu przypadły nam domowe ciasta serwowane na deser. Sam pokój błękitny cudowny, z klimatem bo to przecież przebudowana obora, z cudownym tarasem, gdzie miło było pić kawę
Włodek Opinia pozytywna
2017-07-03 08:55:34
jeżeli wypoczywać to tylko tutaj cisza spokój wspaniała przyroda, wszystko to sprawia, że naprawdę można naładować tutaj akumulatory i zrzucić wszystkie stresy z pracy, nasz pokój był bardzo komfortowy, czysty. Gospodarze bardzo mili zawsze uśmiechnięci, dogadzali nam jak umieli przepyszne jedzenie cudowne pierogi i ciasta ucierane z owocami! Jestem pewien, że jeszcze tutaj przyjadę!
Weronika P Opinia pozytywna
2017-06-23 13:04:14
polecam wspaniałe miejsce na wypoczynek. Piękna okolica, przyroda dzięki której można się fantastycznie zrelaksować, a obok Kazimierz Dolny ze wszystkimi atrakcjami. Pensjonat fantastyczny nasz pokój błękitny pięknie urządzony, a kominek tylko dodaje mu uroku. Ważne jest też jedzenie bardzo, bardzo smaczne przygotowane z pysznych naturalnych składników.
Jacek Jarkowski Opinia pozytywna
2017-06-19 12:44:11
wspaniałe miejsce na odpoczynek, komfortowy pokój bardzo mili gospodarze pyszne jedzenie
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.