Lipowa Dolina - opinie o firmie, strona 3

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Dorotea Opinia pozytywna
2017-06-12 12:49:24
wspaniale tutaj się zresetowałam i nabrałam sił. Cudowna przyroda pozwoliła mi uspokoić skołatane nerwy. Muszę wspomnieć też że gospodarze bardzo o mnie dbali i okazali mi wiele serdeczności. To wspaniali ludzie. Posiłki rewelacyjne. Pokój komfortowy i fajnie urządzony!
Data zdarzenia: 02.06.2017-.07.06.2017
Bogdan Opinia pozytywna
2017-06-07 19:30:40
polecam to miejsce doskonale można tutaj odpocząć tyle możliwość albo piękno przyrody albo uroki Kazimierza Dolnego, gospodarze bardzo mili i dbają o swoich gości, a jedzenie po prostu poemat
Patryk Wysocki Opinia pozytywna
2017-06-04 15:12:12
warto tutaj spędzić urlop można tu fantastycznie wypocząć pokój bardzo komfortowo urządzony we włoskim stylu, jedzenie przepyszne z ekologicznych swojskich składników dodatkowo można cieszyć się wszystkim atrakcjami pobliskiego Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: maj 2017
Czesław Sawicki Opinia pozytywna
2017-06-01 10:52:59
polecam to miejsce wspaniały wypoczynek szczególnie polecam pokój toskański kominek i taras wygodne łóżko po prostu marzenie smaczne jedzenie z ekologicznych surowców no i oczywiście Kazimierz Dolny ze wszystkimi atrakcjami
Data zdarzenia: 26.05.2017-30.05.2017
Ewa Opinia pozytywna
2017-05-22 18:15:48
warto tutaj przyjechać cudowne miejsce, zawsze kiedy czuję się wyczerpana przyjeżdżam tutaj i ładuje akumulatory uważam, że atmosfera w tym pensjonacie jest nie powtarzalna, po prostu gospodarze wkładają całe serce w prowadzenie pensjonatu
Asia Nowak Opinia pozytywna
2017-05-19 07:39:06
wspaniałe miejsce, cudowna przyroda, można super wypocząć, pokoje komfortowe, jedzenie bardzo smaczne , z naturalnych składników jestem pewna że tu jeszcze przyjadę
Karol W Opinia pozytywna
2017-05-18 09:15:44
polecam to miejsce bardzo fajny pensjonat okolica bardzo piękna cudowni gospodarze pyszne jedzenie i przytulny pokój
Kasia Zawadka Opinia pozytywna
2017-05-17 12:05:16
polecam wspaniałe miejsce na wypoczynek, można tutaj doświadczyć ciszy i spokoju wynikającego z kontaktu z naturą, gospodarze bardzo mili, posiłki rewelacyjne
Danuta Sokołowska Opinia pozytywna
2017-05-09 12:01:09
polecam świetne miejsce bardzo mili gospodarze komfortowe pokoje jedzenie, które przywodzi w pamięci wszystkie smaki dzieciństwa przyroda zachęca do spacerów
Paweł Czarnecki Opinia pozytywna
2017-05-02 10:53:56
Cudowne miejsce do wypoczynku dla całej rodziny. Jestem ojcem i wiem, że czas spędzony z dziećmi kształtuje je pozytywnie. Jestem bardzo zadowolony, że ten czas spędzilismy akurat w tak pieknym miejscu.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.