Lipowa Dolina - opinie o firmie, strona 4

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Karol W Opinia pozytywna
2017-05-18 09:15:44
polecam to miejsce bardzo fajny pensjonat okolica bardzo piękna cudowni gospodarze pyszne jedzenie i przytulny pokój
Kasia Zawadka Opinia pozytywna
2017-05-17 12:05:16
polecam wspaniałe miejsce na wypoczynek, można tutaj doświadczyć ciszy i spokoju wynikającego z kontaktu z naturą, gospodarze bardzo mili, posiłki rewelacyjne
Danuta Sokołowska Opinia pozytywna
2017-05-09 12:01:09
polecam świetne miejsce bardzo mili gospodarze komfortowe pokoje jedzenie, które przywodzi w pamięci wszystkie smaki dzieciństwa przyroda zachęca do spacerów
Paweł Czarnecki Opinia pozytywna
2017-05-02 10:53:56
Cudowne miejsce do wypoczynku dla całej rodziny. Jestem ojcem i wiem, że czas spędzony z dziećmi kształtuje je pozytywnie. Jestem bardzo zadowolony, że ten czas spędzilismy akurat w tak pieknym miejscu.
Sylwester P. Opinia pozytywna
2017-04-06 10:47:54
wspaniałe miejsce cudownie można wypocząć pyszne posiłki pełne komfort bez zbędnego gadania polecam na 100%
Marzena Król Opinia pozytywna
2017-04-04 09:17:10
wspaniałe miejsce wypoczęłam jak jeszcze nigdy w życiu na pewno tutaj wrócę gospodarze przemili
Data zdarzenia: marzec 2017
Jacek Ostrwoski Opinia pozytywna
2017-03-15 13:08:19
polecam to miejsce można tu wspaniale wypocząć przemiła atmosfera cudowni gospodarze pyszne jedzenie, a przyroda oszołamiająca
Marlena Wieczorek Opinia pozytywna
2017-03-13 18:14:27
polecam ten pensjonat fantastyczne miejsce gospodarze przemili, pokoje urządzone ze smakiem i stylem, a jednocześnie są przytulne i komfortowe, jedzenie godne króla, a przyroda.....
Piotr Opinia pozytywna
2017-03-02 11:08:31
w Lipowej Dolinie jest super. W dzień narty, a wieczorem grzane wino przy kominku. I zimowy krajobraz za oknem. Ferie rewelacja
Data zdarzenia: luty 2017
Numer dokumentu: cdsgf35646456
pawel.wojcicki Opinia pozytywna
2017-02-03 14:13:55
wspaniałe miejsce na odpoczynek polecam każdemu można tutaj odpocząć na łonie natury posiłki przepyszne domowe
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.