Lipowa Dolina - opinie o firmie, strona 5

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
alicja Opinia pozytywna
2017-01-11 08:40:39
urocze, pełne pozytywnej energii miejsce, jestem nim zafascynowana. Podobne wrażenie ma mój mąż. Pensjonat nas zaczarował....
Data zdarzenia: styczeń 2017
Numer dokumentu: vdf546645
julia.franczak Opinia pozytywna
2016-12-30 09:12:42
wszytko było super. Piękny pensjonat, wspaniały klimat i rodzinna atmosfera. Okolica zachęca do spacerów i wypoczynku na świeżym powietrzu. W takim miejscu odpoczywa się jak nigdzie indziej....
Data zdarzenia: grudzień 2016
Numer dokumentu: vfg567451465
cezary.grochowski Opinia pozytywna
2016-12-15 08:03:02
Lipowa Dolina to przegenialne miejsce. Doskonałe do rodzinnego wypoczynku. Zdecydowanie polecam
Data zdarzenia: grudzień 2016
Numer dokumentu: df55646
wioletta Opinia pozytywna
2016-12-13 08:33:49
świetne miejsce, bardzo je polubiliśmy, pensjonat przepiękny i czysty
Data zdarzenia: grudzień 2016
Numer dokumentu: dgfdf
cezary Opinia pozytywna
2016-11-29 11:29:07
rewelacyjne miejsce do wypoczynku, panuje tam wspaniały klimat
eleonora drzewiecka Opinia pozytywna
2016-11-14 09:47:11
Lipowa jest genialnym miejscem do wypoczynku dla całej rodziny. Uwielbiamy tam jeździć całą rodziną, a ponadto jest tam pięknie o każdej porze roku
Data zdarzenia: listopad 2016
magda Opinia pozytywna
2016-11-10 09:53:49
rewelacyjne miejsce, prowansalski styl w jakim jest utrzymany pensjonat bardzo przypadł mi do gustu. Obsługa bardzo miła, pokoje schludne i posprzątane. Okolica jest przepiękna
Data zdarzenia: 30.10.2016
Numer dokumentu: vf456464
maciej Opinia pozytywna
2016-11-08 10:20:51
Lipowa Dolina to rewelacyjne miejsce. Uwielbiam otoczenie szumiącego lasu. Czuję się tam jak w domu. Inni myślę że podzielą moje zdanie
Data zdarzenia: 30.10.2016
Numer dokumentu: gf544664
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.