Lipowa Dolina - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Franek Iwański Opinia pozytywna
2018-02-15 13:23:05
polecam pensjonat jest świetny gospodarze bardzo mili, posiłki bardzo smaczne wszystko z naturalnych składników pokoje komfortowe i czyściutkie, pensjonat fajnie położony piękna przyroda a do tego blisko do Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: luty 2018
Sebastian Opinia pozytywna
2018-02-09 10:36:52
zależało mi żeby zwiedzić Kazimierz Dolny więc zdecydowałem się na nocleg w tym pensjonacie i nie żałuję to była bardzo dobra decyzja pensjonat ma super klimat bardzo mili gospodarze, którzy doskonale dbają o gości a posiłki jakie serwują to po prostu poezja smaku !
Data zdarzenia: luty208
Henryk Opinia pozytywna
2018-02-06 11:43:59
pokój komfortowy i bardzo wygodny, posiłki smaczne, zawsze z naturalnych składników pyszne domowe ciasta gospodarze bardzo mili,a w pensjonacie panuje bardzo miła atmosfera
Data zdarzenia: luty 2018
Lucjan Opinia pozytywna
2018-01-22 08:36:33
zimowy wypoczynek bardzo udany super mi się tutaj podobało pensjonat ma super klimat wygodne pokoje i bardzo smaczne jedzenie, otaczająca przyroda ma swój urok nawet zimową porą, a Kazimierz Dolny zachwycający i na wyciągnięcie ręki
Data zdarzenia: styczeń 2018
Ewelina Nowak Opinia pozytywna
2018-01-19 08:35:14
cieszę się że przyjechaliśmy tutaj bardzo miło spędziliśmy czas, pensjonat ma swój styl i charakter co bardzo nam się podobało jednocześnie przyjemnie było zobaczyć Kazimierz Dolny i poznać jego zabytki. Wszystkich smakoszów zapewniamy że w pensjonacie karmią super, każdy posiłek to prawdziwa uczta, a wszystko naturalne i zdrowe
Celina Natolska Opinia pozytywna
2017-12-21 11:39:52
jestem zdania że to najlepsze miejsce na wypoczynek i naładowanie akumulatorów cisza i spokój są genialne, atmosfera w pensjonacie jest bardzo miła i serdeczna gospodarze wkładają w prowadzenie tego miejsca kawał serducha co sprawia że fajnie tutaj być
Data zdarzenia: grudzień2017
Aneta Głowacka Opinia pozytywna
2017-12-09 17:05:15
Wspaniały pensjonat bardzo fajna atmosfera i fajny styl w jakim urządzono pokoje, posiłki doskonale z naturalnych składników odpoczęłam jak nigdy dotąd
Data zdarzenia: grudzień 2017
Basia Góralczyk Opinia pozytywna
2017-12-04 12:32:04
ten pensjonat jest niepowtarzalny pokoje bardzo fajnie urządzone mają swój styl a jednocześnie zadbano o pełen komfort, wieczory przy kominku niezapomniane doświadczenie, jedzenie pyszne z naturalnych składników, a w okolica piękna wiadomo Kazimierz Dolny
Data zdarzenia: grudzień 2017
Hania Legutko Opinia pozytywna
2017-12-01 10:01:55
jestem zdania że to bardzo fajne miejsce na wypoczynek cisza i spokój oraz panująca w pensjonacie miła atmosfera sprawiają że można tutaj bardzo fajnie wypocząć polecam
Data zdarzenia: listopad 2017
Alina Opinia pozytywna
2017-11-15 13:30:20
jestem bardzo zadowolona z pobytu to wspaniałe miejsce, ma świetną atmosferę, gospodarze bardzo mili posiłki pyszne przywoływały czasy dzieciństwa kiedy wszystko było naturalne i miało smak i zapach. Pokój był bardzo komfortowy
Data zdarzenia: listopad 2017
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.