Lipowa Dolina - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Andrzej Opinia pozytywna
2017-07-16 07:25:25
byłem w tym pensjonacie z całą rodzinę bardzo fajny pobyt pełen relaks na łonie natury, zwiedziliśmy Kazimierz Dolny naprawdę piękne miejsce warto, Gospodarze bardzo mili posiłki smaczne domowe z naturalnych skadników, na deser domowe ciasta z owocami. Pokoje ciekawie urządzone bardzo komfortowe
Data zdarzenia: 01-07-2017 10-07-2017
Kornelia Opinia pozytywna
2017-07-13 20:18:52
jestem bardzo zadowolona z pobytu tutaj świetnie odpoczęlam nabrałam energii nic tak nie stawia na nogi jak cudowna przyroda i mili gospodarze
Data zdarzenia: pierwszy tydzień lipca 2017
Władysław Opinia pozytywna
2017-07-04 11:00:42
byłem z żoną i córeczką w Lipowej dolinie wspaniałe miejsce cisza, spokój i przyroda, pełen relaks, mili gospodarze pyszne domowe jedzenie, a ponieważ jesteśmy łasuchami szczególnie do gustu przypadły nam domowe ciasta serwowane na deser. Sam pokój błękitny cudowny, z klimatem bo to przecież przebudowana obora, z cudownym tarasem, gdzie miło było pić kawę
Włodek Opinia pozytywna
2017-07-03 08:55:34
jeżeli wypoczywać to tylko tutaj cisza spokój wspaniała przyroda, wszystko to sprawia, że naprawdę można naładować tutaj akumulatory i zrzucić wszystkie stresy z pracy, nasz pokój był bardzo komfortowy, czysty. Gospodarze bardzo mili zawsze uśmiechnięci, dogadzali nam jak umieli przepyszne jedzenie cudowne pierogi i ciasta ucierane z owocami! Jestem pewien, że jeszcze tutaj przyjadę!
Weronika P Opinia pozytywna
2017-06-23 13:04:14
polecam wspaniałe miejsce na wypoczynek. Piękna okolica, przyroda dzięki której można się fantastycznie zrelaksować, a obok Kazimierz Dolny ze wszystkimi atrakcjami. Pensjonat fantastyczny nasz pokój błękitny pięknie urządzony, a kominek tylko dodaje mu uroku. Ważne jest też jedzenie bardzo, bardzo smaczne przygotowane z pysznych naturalnych składników.
Jacek Jarkowski Opinia pozytywna
2017-06-19 12:44:11
wspaniałe miejsce na odpoczynek, komfortowy pokój bardzo mili gospodarze pyszne jedzenie
Dorotea Opinia pozytywna
2017-06-12 12:49:24
wspaniale tutaj się zresetowałam i nabrałam sił. Cudowna przyroda pozwoliła mi uspokoić skołatane nerwy. Muszę wspomnieć też że gospodarze bardzo o mnie dbali i okazali mi wiele serdeczności. To wspaniali ludzie. Posiłki rewelacyjne. Pokój komfortowy i fajnie urządzony!
Data zdarzenia: 02.06.2017-.07.06.2017
Bogdan Opinia pozytywna
2017-06-07 19:30:40
polecam to miejsce doskonale można tutaj odpocząć tyle możliwość albo piękno przyrody albo uroki Kazimierza Dolnego, gospodarze bardzo mili i dbają o swoich gości, a jedzenie po prostu poemat
Patryk Wysocki Opinia pozytywna
2017-06-04 15:12:12
warto tutaj spędzić urlop można tu fantastycznie wypocząć pokój bardzo komfortowo urządzony we włoskim stylu, jedzenie przepyszne z ekologicznych swojskich składników dodatkowo można cieszyć się wszystkim atrakcjami pobliskiego Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: maj 2017
Czesław Sawicki Opinia pozytywna
2017-06-01 10:52:59
polecam to miejsce wspaniały wypoczynek szczególnie polecam pokój toskański kominek i taras wygodne łóżko po prostu marzenie smaczne jedzenie z ekologicznych surowców no i oczywiście Kazimierz Dolny ze wszystkimi atrakcjami
Data zdarzenia: 26.05.2017-30.05.2017
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.