Lipowa Dolina - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Alina Opinia pozytywna
2017-11-15 13:30:20
jestem bardzo zadowolona z pobytu to wspaniałe miejsce, ma świetną atmosferę, gospodarze bardzo mili posiłki pyszne przywoływały czasy dzieciństwa kiedy wszystko było naturalne i miało smak i zapach. Pokój był bardzo komfortowy
Data zdarzenia: listopad 2017
Janek Wieczorek Opinia pozytywna
2017-11-07 09:25:52
Jestem zdania że to bardzo fajne miejsce na wypoczynek. Mój udał się w stu procentach. Wszystko było ok. Posiłki, pokój na najwyższym poziomie. Gospodarze bardzo mili i otwarci. Pensjonat bardzo dobrze zlokalizowany z jednej strony spokój i cisza i odpoczynek na łonie natury z drugie atrakcje Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: listopad 2017
Monika Mleczko Opinia pozytywna
2017-11-02 14:12:38
pobyt bardzo udany świetnie odpoczeliśmy i naładowaliśmy akumulatory, cisza i spokój panujący w pensjonacie pozwalają usłyszeć własne myśli! Posiłki bardzo smaczne, a muszę powiedzieć że jestem wybredna i bardzo dbam o jakość pożywienia. Tutaj wszystko było doskonałe, ekologiczne, swojskie i domowe, gospodarze bardzo mili i sympatyczni polecam wypoczynek w tym miejscu
Data zdarzenia: październik 2017
Monika Opinia pozytywna
2017-10-08 13:07:50
wypoczynek wspaniały cisza i spokój pełen relaks pyszne posiłki przesympatyczni gospodarze, było bardzo bardzo fajnie na pewno jeszcze tu wrócę i będę wszystkim polecać
Norbert Kowalski Opinia pozytywna
2017-10-06 19:11:15
cieszę się że z żoną wypoczywałem w tym miejscu. Mieliśmy do dyspozycji pokój toskański. Bardzo nam się podobał urządzony w bardzo fajnym stylu ale w pełni komfortowo. Miło jest bo w pokoju jest kominek! Można przy nim spędzić te jesienne wieczory wspaniale wypoczywając i się relaskując. Okolica jest wspaniała piękna jesienna przyroda, cisza i spokój, a oczywiście urokliwy Kazimierz Dolny w zasięgu ręki. Co ważne atmosfera w pensjonacie jest wspaniała, gospodarze sympatyczni, dbają o gości. Jedzenie pyszne! Z naturalnych ekologicznych składników. Warto przyjechać tutaj!
Anka Opinia pozytywna
2017-10-05 11:37:26
cieszę się że wraz z przyjaciółmi wypoczywałam w tym miejscu nocleg w wiejskiej chacie był niesamowitym przeżyciem, które polecam każdemu rozmowy przy trzaskającym w piecu ogniu są niezapomniane! W ogóle miejsce jest magiczne piękna przyroda dookoła emanuje ciszą i spokojem również gospodarze dbają o komfort gości, a posiłki to prawdziwa uczta smaków i zapachów! Polecam wszystkim wypoczynek tutaj!
Miłosz Opinia pozytywna
2017-10-03 16:58:52
polecam to miejsce wszystkim bo jest tu i cisza i spokój i piękna przyroda i atrakcje Kazimierza Dolnego wszystko co trzeba żeby wypoczywać w pełni. Przede wszystkim jednak pensjonat prowadzą ludzie którzy kochają to robić dlatego jest tu niesamowita atmosfera, jest miło i przyjaźnie i wspaniale się wypoczywa. A wszyscy smakosze będą zachwyceni bo kuchnia jest genialna! Oparta na prawdziwych ekologicznych produktach, wszytko smakuje idealnie!
Data zdarzenia: wrzesień 2017
Monika Opinia pozytywna
2017-10-02 09:18:15
wypoczynek tutaj bardzo udany myślę że jeszcze odwiedzę to miejsce a na pewno wszystkim mogę polecić
Data zdarzenia: wrzesień2017
Mieczysław Wysocki Opinia pozytywna
2017-09-11 10:12:08
wspaniały pobyt bardzo mili gospodarze, stworzyli w pensjonacie świetny klimat. Pokoje urządzone w interesującym stylu jednak z pełną dbałością o stu procentowy komfort gości. Posiłki bardzo smaczne, domowe z cudownych naturalnych składników. Przyroda wspaniała, a Kazimierz Dolny zachwyca!
Data zdarzenia: wrzesien 2017
Mateusz Opinia pozytywna
2017-09-08 08:37:26
spędziłem tutaj cudowny weekend świetnie odpocząłem na łonie przyrody, pensjonat w pełni komfortowy, gospodarze dbają o każdy drobiazg dlatego fajnie się tutaj wypoczywa. Jedzenie bardzo smaczne domowe z naturalne!
Data zdarzenia: wrzesień 2017
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.