Lipowa Dolina - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Mieczysław Wysocki Opinia pozytywna
2017-09-11 10:12:08
wspaniały pobyt bardzo mili gospodarze, stworzyli w pensjonacie świetny klimat. Pokoje urządzone w interesującym stylu jednak z pełną dbałością o stu procentowy komfort gości. Posiłki bardzo smaczne, domowe z cudownych naturalnych składników. Przyroda wspaniała, a Kazimierz Dolny zachwyca!
Data zdarzenia: wrzesien 2017
Mateusz Opinia pozytywna
2017-09-08 08:37:26
spędziłem tutaj cudowny weekend świetnie odpocząłem na łonie przyrody, pensjonat w pełni komfortowy, gospodarze dbają o każdy drobiazg dlatego fajnie się tutaj wypoczywa. Jedzenie bardzo smaczne domowe z naturalne!
Data zdarzenia: wrzesień 2017
Edward Opinia pozytywna
2017-09-07 10:27:17
tutaj można naprawdę wypocząć i naładowąć się pozytywną energią cudowna cisza i spokój !
Grzegorz Wroński Opinia pozytywna
2017-09-06 08:12:27
jestem zdania że to najlepsze miejsce na wypoczynek cisza i spokój, piękna przyroda dookoła, bardzo mili i zaangażowani gospodarza, cudownie się u nich wypoczywa bardzo smaczne posiłki z naturalnych ekologicznych składników
Data zdarzenia: Wrzesień 2017
Tosia Opinia pozytywna
2017-09-01 12:33:27
jestem na tak dla tego miejsca cisza i spokój gwarantują udany wypoczynek dodatkowo gospodarze dbają o o gości serwują wspaniałe domowe posiłki przypomną się wszystkie smaki dzieciństwa a pokoje są komfortowe urządzone stylowo i z pomysłem
Data zdarzenia: sierpień 2017
Lidka Opinia pozytywna
2017-08-09 15:27:54
Lipowa Dolina to cudowne miejsce na wypoczynek z dziećmi - nawet niepełnosprawnymi. Pobliska stadnina koni działa wspaniale. Najmłodsi mają niezłą frajdę z przebywania z tymi zwierzakami. W drewnianych domkach panuje cisza i spokoj. Brak telewizji jest wielkim plusem :)
Benedytk Kowalski Opinia pozytywna
2017-08-07 09:16:58
jestem zadowolony z wypoczynku w Lipowej Dolinie bardzo udany pobyt moja cała rodzina bardzo fajnie wypoczęła w pokoju lewandowym, każdy posiłek to była nie wątpliwie kulinarna uczta, te naturalne produkty rozpływały się w ustach Kazimierz Dolny to wspaniałe miejsce którego nikomu nie trzeba zachwalać
Data zdarzenia: 01-08-2017 do 06-08-2017
Anna Dąbrowska Opinia pozytywna
2017-08-04 14:04:23
bardzo przyjemny pobyt cisza spokój, piękno przyrody i Kazimierza Dolnego, pensjonat to komfortowe miejsce, gdzie gospodarze dbają o swoich gości dodatkowa bardzo fajnie urządzony, ciekawe wnętrza.
Andrzej Kwiatkowski Opinia pozytywna
2017-08-02 14:43:47
wypoczywaliśmy z żoną tutaj i jesteśmy bardzo zadowoleni wspaniałe miejsce na relaks i nabranie sił do kolejnych wyzwań, gospodarze sympatyczni , jedzenie domowe świeże smaczne pokoje komfortowe polecamy to miejsce
Data zdarzenia: lipiec 2017
Tymon Symanski Opinia pozytywna
2017-08-01 10:37:22
mój wypoczynek tutaj był bardzo udany podobał mi się pokój toskański uwielbiałem z żoną pić kawę na tarasie, pensjonat ma fajny klimat, gospodarze są bardzo mili i przyjacielscy. Przygotowują bardzo smaczne domowe posiłki, jestem łasuchem i po prostu nie mogłem się doczekać fantastycznych deserów - domowych ciast z owocami! A pierogi były klasą samą w sobie! Oprócz tego cisza, spokój cudowna natura....
Data zdarzenia: 25-07-2017 do 30-07-2017
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.