ED Sp. z o.o. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie ED Sp. z o.o.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
ramek Opinia pozytywna
2017-11-12 18:33:27
Niezawodni w wykrywaniu zdrad w związkach. Korzystałem z ich usług i przekonałem się o skuteczności ich działań.
Olga Opinia pozytywna
2017-06-24 12:42:17
Mąż mnie zdradzał, wiedziałam o tym. Chciałam od niego odejść, rozwieść się, ale w sądzie potrzebowałam dowodów na orzeczenie jego winy. Zanim przyznałam się, że wiem o tym, że mnie oszukuje, wynajęłam tę agencję, która dostarczyła mi dowodów na zdrady męża oraz przedstawiła rzetelny raport z przeprowadzonego śledztwa. Detektywi spisali się na medal.
Żaneta Opinia pozytywna
2017-02-24 13:29:12
Miałam wątpliwości co do tego czy moj narzeczony jest mi wierny. Pochodzę z bogatej rodziny więc zaczęłam podejrzewać, że mój narzeczony jest ze mną ze względu na pieniądze. Dzięki detektywom poznałam jego drugą twarz i odkryłam prawdziwe intencje. Gdyby nie ta agencja wyszłabym za człowieka, który nie ma sumienia, a do tego jest materialistą. Polecam usługi biura, to naprawdę świetni specjaliści.
wasyll Opinia pozytywna
2017-02-19 21:32:26
Rewelacyjna agencja detektywistyczna. Skuteczna, z bardzo profesjonalnym podejściem do sprawy. Polecam. Warto skorzystać z ich usług bez dwóch zdań.
Grażyna Opinia pozytywna
2016-10-27 17:01:33
Dzięki detektywom z tego biura, sąd zasądził alimenty na dzieci od mojego byłego męża, który oszukiwał jak tylko mógł w kwestii swoich dochodów. Na szczęście wszystko wyszło na jaw, a moje dzieci mają lepsze warunki bytu.
Ania Opinia pozytywna
2015-04-14 13:14:56
Bardzo rzeczowi specjaliści! Jestem zadowolona z wykonanej usługi, tym bardziej, że mój mąż jest osobą, którą niełatwo wyśledzić.
babi Opinia pozytywna
2015-03-17 12:53:33
Agencja pierwsza klasa! Ceny przystępne. Śmiało mogę polecić.
Janek Opinia pozytywna
2015-02-25 09:49:14
Z tego co wiem to teraz się nazywają ED Sp. z o.o. A co do samej usługi - wykonana profesjonalnie w terminie i bez zastrzeżeń.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.