Perfect Space - opinie o firmie

Ocena firmy: 4/5 (3 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Perfect Space. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Makarena Opinia pozytywna
2017-08-08 10:33:32
Cała usługa trochę kosztuje, ale WOW - efekt końcowy po prostu powala na kolana. Muszę też pochwalić kontakt, gdyż na każdym etapie przebiegał bezproblemowo. Zdecydowanie POLECAM!!!
JaiPurr Opinia pozytywna
2017-06-09 13:23:51
Co tu dużo gadać: Perfect Space to gwarancja profesjonalizmu. Jeżeli ktoś mieszka w Warszawie i musi wykończyć mieszkanie, to nie powinien się nawet dwa razy zastanawiać.
Dariusz Opinia pozytywna
2017-04-04 10:03:33
K-L-A-S-A! Zero fuszerki i doskonały kontakt na każdym etapie prac.
KOsmo Opinia pozytywna
2017-01-09 10:25:01
Szkoda, że nie każda firma zajmująca się remontami podchodzi do prac równie profesjonalnie.
Data zdarzenia: 2017
Prz3mysław Opinia pozytywna
2016-12-09 09:55:58
Już od pół roku użytkuję wykończone przez Perfecta mieszkanie. I do tej pory nie stwierdziłem żadnych ukrytych niedoróbek i fuszerek, więc wielki plus. Samą współpracę wspominam bardzo miło, kontakt przebiegał wzorowo.
Data zdarzenia: Połowa 2016
AnitA Opinia pozytywna
2016-10-04 14:54:08
Zero problemów. Jeżeli ktoś myśli o gruntownym remoncie, to szczerze polecam.
Z.K. Opinia pozytywna
2016-09-06 10:15:27
Postanowiłem wynająć mieszkanie po dziadkach, ale wcześniej wymagało ono gruntownego remontu. I tutaj pojawia się Perfect Space. Efekt finalny 5/5, choć cena lekko warszawska. POLECAM!
Data zdarzenia: wakacje 2016
Mikołaj Opinia pozytywna
2016-01-31 20:51:40
Pierwsze mieszkanie remontowałem prawie samodzielnie. To była istna udręka. Samo doglądanie ekipy remontowej zjadło mi niewiarygodnie dużo czasu i nerwów (tak trudno w tej branży o niepijącego majstra?). Dlatego przy przeprowadzce do kolejnego odpuściłem i wynająłem Perfect Space. Wyszło świetnie, a co najważniejsze nie musiałem się stresować. Polecam, choć wiąże się to z pewnymi kosztami.
Data zdarzenia: Czerwiec i lipiec 1015
Hulk Opinia pozytywna
2015-11-16 16:42:02
Sprawdziłem w internecie i faktycznie jest to jedyna firma oferująca usługę obejmująca jednocześnie zakup i wykończenie mieszkania. Skorzystałem z tej usługi, nie sądziłem, że pójdzie to tak szybko i sprawnie. Oczywiście zakup mieszkania to jedna sprawa, a wykończenie to zupełnie inna bajka, ale obie usługi zostały wykonane na najwyższym poziomie.
Data zdarzenia: wrzesień 2015
Wojtek Opinia pozytywna
2015-05-25 11:03:00
Budowa domu bardzo mnie zmęczyła. Kiedy więc dotarliśmy do etapu wykończenia wnętrz, szukałem firmy, która zajęłaby się wszystkim od początku do końca. Nie miałem już sił na ciągłe wizyty w sklepach z artykułami budowlanymi i doglądania kolejnych fachowców. Po prostu powiedziałem pracownikom Perfect Space, czego oczekuję, a oni zadbali o wszystko. Dzięki temu już wkrótce wprowadzę się do nowego, idealnie wykończonego domu.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.