Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - opinie o firmie

Ocena firmy: 4.6/5 (7 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Kuba Opinia pozytywna
2017-11-09 08:03:59
Firma MKK budowała nam dom parterowy. Stan surowy budynku był zrobiony terminowo a nasz inspektor nadzoru nie miał żadnych uwag. Z Panem Krzysztofem zawsze mieliśmy dobry kontakt. Mogę Polecić tą Firmę!
Data zdarzenia: 05-2017 - 09-2017
Krzysztof Opinia pozytywna
2017-09-14 20:20:50
Firma MKK Budownictwo budowała stan surowy oraz zadaszała nasz dom. Usługi świadczone przez MKK Budownictwo stoją na bardzo dobrym poziomie. Kontakt z Panem Krzysztofem Wendą był dla mnie zawsze przyjemnością. Zawsze dochodziliśmy do obopólnego zadowolenia w trakcie niezbędnych ustaleń.
Zakres prac obejmował :
1. wykonanie stanu surowego budynku jednorodzinnego
2. wykonanie pokrycia dachowego z instalacją okien dachowych.

Ściany zewnętrzne i nośne oraz ściany działowe budynku zostały wykonane w technologii
Porotherm Dryfix, czyli w systemie murowania szlifowanych pustaków ceramicznych na suchą
zaprawę murarską w postaci piany.
Został wykonany strop typu TERIVA oraz krokwiowa konstrukcja dachu jak i pokrycie blachodachówką .
Do jakości jakości prac budowlanych jak również do użytych materiałów nie mam większych uwag.
Prace rozpoczęto w grudniu 2016 roku polegające na wykonaniu stanu zerowego.
W połowie marca 2017 prace ruszyły z kopyta co zaowocowało zakończeniem stanu surowego włącznie z pokryciem dachowym pod koniec czerwca .
Jeździłem na plac budowy i z każdym dniem podziwiałem profesjonalność i szybkość wykonywania poszczególnych etapów przez bardzo sprawną i dokładną ekipę Pana Bogdana. (Podpowiedział kilka kruczków których nie zauważyłem w projekcie)
Na terenie budowy zawsze zastawałem porządek, bardzo miły i przyjazny klimat.
Przed budową każdy mnie ostrzegał jak to ciężko będzie i ile będę musiał się wykłócać z wykonawcą. A tu nic, wszystko poszło gładko i przyjemnie.

W naszej opinii Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK
Bartuś Opinia pozytywna
2017-09-12 17:54:21
Kontakt z firmą w każdym momencie współpracy był bezproblemowy, zapewnienia firmy o fachowym podejściu ekipy się sprawdziły, budowlańcy znają się na robocie i przykładali się do swoich obowiązków.
kamka Opinia pozytywna
2017-08-30 13:32:33
mozna ich pochwalic bo odwalaja dobra robote zalezy im na kliencie, zrobia wszystko zeby byl zadowolony
alfi Opinia pozytywna
2017-06-02 21:55:22
Bez fuszery, bez problemów i w terminie. Tyle mam do powiedzenia w sprawie Mkk. Odwalają dobrą robotę. Polecam.
maksel Opinia pozytywna
2017-04-18 11:19:32
Nie zastanawiałem się długo nad wyborem firmy budowlanej. Wybrałem Mkk-Budownictwo, bo miało dobrą ofertę, spoko ceny i pozytywne opinie wśród znajomych. Jeśli ktoś szuka dobrej firmy budowlanej, która postawi solidny dom w stanie surowym, to polecam Mkk-Budownictwo.
mimomo Opinia pozytywna
2017-03-01 22:39:00
Firma Mkk-Budownictwo, budowała mój dom. Opcja jaką wybrałem, to stan pod klucz. Zależało mi na czasie, przystępnej cenie i profesjonalizmie ze strony ekipy budowlanej. To wszystko Mkk mi zapewniło. Od początku sprawiali wrażenie godnych zaufania i rzetelnych i oczywiście okazało się, że tacy w rzeczywistości są. Polecam.
Karol30 Opinia pozytywna
2017-02-05 21:10:57
Firma Mkk budownictwo jest profesjonalna w każdej dziedzinie. W czasie spotkania wszystko zostało nam wyjaśnione, ekipa, która budowała nasz dom (w stanie surowym), pracowała sprawnie, a do tego dom jest naprawdę solidny i spełnia nasze oczekiwania. Niewielkie opóźnienia jakie się pojawiły nie wynikały z winy firmy budowlanej. Jeśli poszukujecie dobrej firmy, która wybuduje wasz dom, to polecam Mkk Budownictwo.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.