Mięso i wędliny - lista produktów i usług

Wyświetlone produkty/usługi: 1 - 10 z 12   w poddziale Mięso i wędliny
Foie gras - pasztet z kaczych wątróbek
Foie Gras - pasztet z kaczych wątróbek Eleganckie, znane na całym świecie danie zostało wykreowane około roku 1780 przez szefa kuchni Jean Pierre Clause w Strasburgu. Od tamtej pory Strasburg uważany...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Confit z kaczki
Nogi kacze - Confit z kaczki 4/6 sztuk 1350g Udka kaczki gotowane we własnym tłuszczu i tak zakonserwowane. Jedna z najstarszych me...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Jelita wieprzowe
Jelita wieprzowe używane są do produkcji szerokiej gamy kiełbas i wyrobów wędliniarskich. Znanymi przykładami są kiełbasa 'Śląska', 'surowa polska', 'rzeszowska' z Polski czy kiełbasa 'Grilli' z Finla...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab wołowy produkowany jest z mięsa wołowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata recepturze ...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab wieprzowy produkowany jest z mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata recep...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab drobiowy produkowany jest z mięsa drobiowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata receptu...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Jelita baranie, kozie i inne
Wykorzystywane są głównie w produkcji kiełbas gotowanych, wędzonych i surowych w tym m.in. 'Winerek', 'Frankfurterek', 'Merguezów', 'Knakkersów' i 'Bockwurst'. Osłonki te oferujemy w jakości A, AB, B ...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Poza jelitami naturalnymi w ofercie T&K znajduje się szeroka gama osłonek sztucznych m.in.: 1) osłonki białkowe w różnych kolorach i rozmiarach np. białe, karmelowe, cebulowe w rozmiarach 40, 45, 5...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Foie gras z dodatkiem porto 150g
Eleganckie, znane na całym świecie danie . Przysmak w postaci foie gras z kaczki i gęsi był i jest obowiązkową częścią każdego wystawnego przyjęcia. Oczywiście można się domyślić, że w dawnych czasac...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Confit skrzydełka kacze ( pałki ) 1350g.
Skrzydełka (pałki) kacze posolone i gotowane we własnym tłuszczu ,następnie zakonserwowane wraz z całym smakiem i tłuszczem z gotowania.Bez sztucznych konserwantów, długi termin do spożycia . Sp...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.