Logo firmy: Czekoladki ChocoboxCzekoladki Chocobox
Czekoladki z Życzeniami to zestaw kostek z czekolady, na których ...
Dodaj boks reklamowy w tym miejscu
Stwórz boks dla swojej firmy i promuj ją w Odi.pl.
Logo firmy: Intesmak s.c.Intesmak s.c.
Golonka gotowana, pieczona, szaszłyk wieprzowy, drobiowy, shoarma...
Logo firmy: Przedsiębiorstwo Obrotu Artykułami Spożywczymi MAISPrzedsiębiorstwo Obrotu Artykuł...
oferujemy: - wędliny SOKOŁÓW, MAZURY, ANIMEX - mrożonki - przy...
Pytanie do ekspertów:

Jakiej mąki używa się do wyrobu makaronu?

Aby udzielić odpowiedzi na powyższe pytanie zaloguj się lub zarejestruj w Odi.pl.

Odpowiedzi ekspertów:
Najlepszy makaron jest wyprodukowany z mąki semoliny. Jest to mąka z twardej pszenicy durum. Makaron jest sprężysty, nie rozpada się i nie klei. Bardziej miękki makaron jest z kaszki makaronowej. Produkcja makaronu polega na wytłoczeniu go z suchej masy a nie z ciasta.

Zapytaj eksperta o szczegóły »
Data: 2015.04.07
Oceń odpowiedź:
2/0