Dane pochodzą z katalogu firm Odi.pl
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Marek Łoboda

Dane kontaktowe:

Opis firmy:

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Łoboda Marek jest firmą prywatną która działa na rynku od grudnia 1990 r. Jest ciągle rozwijającym się przedsiębiorstwem, które znajduje się pod stałym nadzorem Inspektora Weterynaryjnego. Zakład posiada wdrożony system HACCP, co pozwala na kontrolowanie każdego etapu procesu technologicznego.
Nasza firma była kilkakrotnie modernizowana. Obecnie stanowi zakład o bardzo dobrym standardzie sanitarno - weterynaryjnym oraz technologicznym. Produkujemy wyroby, które znane są na terenie województwa śląskiego, małopolskiego a także na rynkach Unii Europejskiej.

Oferta firmy:

Oferta zakładu jest bardzo bogata. Produkujemy ok. 70 rodzajów wędlin. Posiadamy również mięsa wieprzowe, wołowe oraz drób. Nasze produkty wytwarzane są tradycyjnymi metodami, które dzięki wysokiej jakości surowca i wyspecjalizowanej kadrze dają gwarancję niepowtarzalnego smaku. W zakładzie kładziemy nacisk na dokładność, bezpieczeństwo i zadowolenie klienta.

Szczególnie polecamy:
- Wędliny
- Wędliny drobiowe
- Kiełbasy cienkie
- Wędzonki i wędliny tradycyjne
- Wędzonki
- Wyroby podrobowe