Dane pochodzą z katalogu firm Odi.pl
Cztery Pory Roku Usługi Cateringowe Szymon Pawłowski

Dane kontaktowe:

Opis firmy:

Cztery Pory Roku to firma powstała z myślą o kompleksowej obsłudze gastronomicznej wszelkich imprez plenerowych. Nasza oferta skierowana jest do firm, organizatorów imprez integracyjnych i klientów indywidualnych.

Oferujemy catering na bankiety, pikniki, zawody wędkarskie, imprezy integracyjne, festyny, biesiady, zjazdy rodzinne itp. Organizujemy catering polowy. Specjalizujemy się w produkcji kanapek i wyrobów garmażeryjnych.

Oferta firmy:

Oferta obejmuje tradycyjne menu wojskowe oraz dostarczenie kuchni polowej na miejsce imprezy plenerowej wraz z osobami wydającymi posiłki prosto z kotłów, lub z eleganckich podgrzewaczy parowych w przypadku obiektów zamkniętych

Polecamy

Dania Gorące:
Grochówka żołnierska 350 ml. 6 zł.
Grochówka żołnierska z wkładką 350 ml i 120g kiełbaska. 9 zł.
Żurek z kiełbasą lub jajkiem 350 ml 6 zł.
Flaczki 350 ml. 7 zł.
Bigos staropolski 350g. 7 zł.
Pieczona kiełbasa duszona w cebuli 200g. 8 zł.
Golonka po bawarsku cena dnia.
Gulasz strogonow 350g cena dnia.
(Wszystkie dania podane są z pieczywem, musztardą i ketchupem).
Napoje gorące:
Kawa 200 ml. 3 zł.
Herbata 200 ml. 2 zł.
Gorąca czekolada 150 ml 3 zł.

Gwarantujemy pyszny smak potraw według sprawdzonych przepisów szefa kuchni.
Organizatorom imprez zapewniamy darmowe bony na gorące posiłki do zrealizowania w dniu imprezy przy stoisku gastronomicznym ; )

Oferujemy szeroką gamę smacznych, już sprawdzonych potraw, ale jesteśmy otwarci na kulinarne pomysły i propozycje klientów. Serwujemy śniadania w formie szwedzkiego stołu, obiady prosto z wojskowej kuchni polowej, uroczyste kolacje. Przygotowujemy wszelkiego rodzaju potrawy typu: Mięsa pieczone, galantyny, zimny bufet, przystawki, kanapki, zupy, sałatki i surówki.
Przygotujemy dla Państwa oryginalne menu, oraz dogodną formę obsługi dopasowaną do charakteru , oraz okoliczności imprezy. Nasi specjaliści przyrządzą potrawy z produktów o najwyższej jakości. Dzięki nam każda impreza będzie miała niepowtarzalny i wyjątkowy klimat. Kuchnię dostosujemy do gustu i możliwości finansowych klienta.

REALIZACJA ZAMÓWIEŃ
Zamówienia przyjmujemy do 100 osób na tydzień przed terminem,
powyżej 100 osób, na dwa tygodnie przed terminem (max do 2ooo osób)