A.M.SERWIS S.C - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie A.M.SERWIS S.C. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Paweł Opinia pozytywna
2020-05-19 07:52:59
Świetna obsługa i niskie ceny, a turbina działa idealnie. Auto ma moc i się nie dławi.
Stanisław Opinia pozytywna
2020-03-30 08:42:10
Jestem zadowolony. Koszt regeneracji turbiny mnie miło zaskoczył.
Rider Opinia pozytywna
2020-02-04 09:12:08
Najlepszy serwis turbosprężarek w okolicy. Tanio, sprawnie i skutecznie.
Archon Opinia pozytywna
2018-12-13 08:52:00
Szybko zregenerowali turbinę, a wszystko to za niedużą kwotę. Za to duży plus, bo myślałem, że się wykosztuję na ten element. Polecam serwis i pozdrawiam.
Marcel Opinia pozytywna
2018-07-24 14:13:20
Prawdziwi specjaliści w kwestii turbin. Bardzo szybko diagnozują problem i go naprawiają. POLECAM!
Bartlo Opinia pozytywna
2018-03-29 11:00:19
Regenerację turbiny oceniam jak najbardziej pozytywnie. Wszystko trwało o wiele krócej niż myślałem, a moc w silniku wróciła od razu po odpaleniu auta. Świetna sprawa!
Piotr Kulig Opinia pozytywna
2017-11-28 13:29:19
Serwis jak najbardziej w porządku. Uczciwe ceny i przyjemna obsługa. Turbina zregenerowana bardzo sprawnie - polecam!
Dariusz Tokarz Opinia pozytywna
2017-08-08 08:50:03
Miałem problem z turbiną, całkowity brak mocy u trudności we wkręcaniu się na obroty. Wymagana była regeneracja i ku mojemu zdziwieniu w AMSerwis udało się wszystko zrobić w ciągu jednego dnia. Biorąc pod uwagę koszt usługi i jej jakość uważam, że w okolicy nie ma lepszego warsztatu. Od momentu regeneracji zrobione ponad 4 tys kilometrów i wszystko działa jak przed usterką.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.