A.M.SERWIS S.C - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie A.M.SERWIS S.C. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Filip Opinia pozytywna
2021-07-14 08:41:31
Miejsce godne polecenia - ze względu na ceny, profesjonalną i szybką obsługę oraz skuteczność w usuwaniu awarii.
Damian Opinia pozytywna
2021-04-21 12:23:40
Cena za regenerację turbosprężarki mnie pozytywnie zaskoczyła. Serwis który warto polecać!
Szylas Opinia pozytywna
2021-02-19 09:53:05
Warto było postawić na pomoc AM Serwis. Moc w aucie wróciła, a ze wszystkim poradzili sobie ekspresowo.
Radek Opinia pozytywna
2021-01-04 11:41:20
Po regeneracji turbo auto jeździ jak nowe - polecam!
Anna Cz. Opinia pozytywna
2020-10-28 08:00:20
Najlepsi w Trójmieście. Pomogli mi w nagłej sytuacji i auto już jeździ tak jak powinno :)
Sebastian M. Opinia pozytywna
2020-08-21 09:21:06
Sprawna i skuteczna regeneracja turbiny. Wszystko w całkiem atrakcyjnej cenie - jestem zadowolony i polecam!
White Opinia pozytywna
2020-07-02 10:53:08
Konkurencyjne ceny jeżeli chodzi o regenerację turbiny. Moim zdaniem najlepszy warsztat w okolicy.
Paweł Opinia pozytywna
2020-05-19 07:52:59
Świetna obsługa i niskie ceny, a turbina działa idealnie. Auto ma moc i się nie dławi.
Stanisław Opinia pozytywna
2020-03-30 08:42:10
Jestem zadowolony. Koszt regeneracji turbiny mnie miło zaskoczył.
Rider Opinia pozytywna
2020-02-04 09:12:08
Najlepszy serwis turbosprężarek w okolicy. Tanio, sprawnie i skutecznie.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.