Logo firmy: KM-SYSTEM Mariusz Chmielewski, Krzysztof Słowik s.c.KM-SYSTEM Mariusz Chmielewski, ...
W ofercie naszej firmy posiadamy: 1) załadunek/ rozładunek oraz...
Logo firmy: Amargo Sp. z o.o.Amargo Sp. z o.o.
AMARGO oferuje kompleksowe rozwiązania w zakresie: - zbiorniki c...
Logo firmy: Helios Polska Farby, Lakiery, Żywice i Kleje Sp. z o.o.Helios Polska Farby, Lakiery, Ż...
1. szeroki asortyment wyrobów lakierniczych, o powtarzalnych para...
Dodaj boks reklamowy w tym miejscu
Stwórz boks dla swojej firmy i promuj ją w Odi.pl.
Logo firmy AS s.c. Stanisław Ejdys, Barbara Ejdys

AS s.c. Stanisław Ejdys, Barbara Ejdys - produkty/usługi

 (0 opinii) dodaj opinię

Wybrane produkty/usługi firmy AS s.c. Stanisław Ejdys, Barbara Ejdys

Poniżej możesz zapoznać się z kilkoma wybranymi produktami/usługami oferowanymi przez firmę AS s.c. Stanisław Ejdys, Barbara Ejdys. Aby dotrzeć do szczegółów ofert kliknij w tytuł oferty. Do pełnej listy towarów i usług znajdujących się w ofercie firmy dotrzesz poprzez link "Zobacz pozostałe produkty/usług firmy".

Kątowniki / Narożniki tekturoweWarstwowej, inaczej”falistej” przebigowane lub klejone na gotowo szare lub jednostronnie bielone w różnych rozmiarach i dostępnych wysokich gramatur Litej prasowane na gotowo Zabezpieczające naroża wyrobów gotowych i ich elementów ... czytaj dalej »
Tekturowa listwa ceownikowaW sprzedaży firma As.sc./ Askartony posiada listwy o przekroju tzw.”ceownika”. Tekturowa listwa „ceownikowa” z powodzeniem zastępuje opakowania styropianowe, dotychczas stosowane przy produktach stolarki budowlanej (drzwi ... czytaj dalej »
Papier groszkowy do pisklątPapier ten wykorzystywany jest m. in. : do wyściełania pojemników i innych miejsc przechowywania piskląt jednodniowych (kury, brojlery, kaczki, gęsi, indyki), jako podkład pod jaja w komorach lęgowych, jako podkład podczas karmienia zwierząt, do ... czytaj dalej »
Ważną częścią naszej produkcji oprócz papieru groszkowanego są także opakowania do transportu piskląt, pudło do mrożenia drobiu oraz do transportu jaj. ... czytaj dalej »