Bird Code Konrad Tylec - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (1 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Bird Code Konrad Tylec. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Henryk Opinia pozytywna
2021-06-09 17:20:45
Z Bird Code miałem przyjemność współpracować przez ponad dwa lata. Efekty naszej współpracy były zaskakujące, a wszelkie ustalone zlecenia wykonywane były skrupulatnie, z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. BirdCode jest rzetelną agencją w kwestii realizacji kampanii marketingowych. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę i jej wspaniały zespół!
Marcin Opinia pozytywna
2021-03-12 08:40:52
Współpracę z Agencją Bird Code rozpoczęliśmy z końcem sierpniu 2017 roku, co już właściwie mówi samo za siebie. Zespół agencji każdego dnia konsekwentnie wzmacnia pozycję naszej naszego sklepu internetowego. Zajmują się pozycjonowaniem naszej strony w wyszukiwarce oraz social mediami. Na początku współpracy strona naszego sklepu wyświetlała się na 32 słowa kluczowe. Dziś to 221 słów kluczowych. Wszelkie prowadzone działania przebiegają zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Polecamy współpracę z Bird Code w 100%!
Tomasz K. Opinia pozytywna
2021-02-05 11:46:11
Bird Code to fachowcy z głową pełną pomysłów! Zdecydowanie polecam. Zakres zleconych i zadeklarowanych prac wykonali z należytą starannością, a cały przebieg dotychczasowej współpracy pozwala nam zarekomendować tę firmę na najwyższym poziomie.
Witold - kierownik Opinia pozytywna
2021-01-18 09:36:54
Terminowość oraz indywidualne podejście do klienta ? to z pełnym przekonaniem możemy powiedzieć o Agencji Marketingowej BirdCode. Wykonali dla nas profesjonalną stronę internetową, a w dalszej kolejności zajęli się jej pozycjonowaniem. Ogromne spectrum możliwości zaskakuje, a podejście i rzeczowe pomysły sprawiają, że z coraz większym zapałem chcemy rozwijać naszą firmę!
Sebastian S. Opinia pozytywna
2020-12-02 10:52:07
Dzięki działaniom firmy BirdCode nasza marka stała się rozpoznawalna i zyskaliśmy wielu cennych klientów. Agencja marketingowa BirdCode to profesjonaliści, a ich wiedza i fachowe podejście przekładają się na wyniki! Polecam w 100%
Marta Radziłska Opinia pozytywna
2020-10-12 08:53:39
Ważne jest, aby wiedzieć co się chce osiągnąć poprzez reklamę, i do jakiej grupy ludzi się ją kieruje. Nasza firma zdecydowała się na budowanie pozycji w sieci, a pomogła nam w tym agencja BirdCode. Mimo młodego zespołu pracowników mają ogromną wiedze i chęć pracy. Są kreatywni, pracowici i pomocni. Polecam w 100%
Mariusz D. Opinia pozytywna
2020-09-02 13:13:41
Niełatwo dziś znaleźć solidnego fachowca. Ale nam się udało! BirdCode to odpowiedzialny partner biznesowy, który stawia na kreatywność i skuteczność działania. Pracownicy Agencji są kompetentni sumienni i otwarci. Po przedstawieniu moich wymagań przygotowali dla mnie plan działania zgodny z oczekiwaniami. Już po trzech miesiącach współpracy zauważyliśmy efekty. Jesteśmy w pełni zadowoleni i z pełnym przekonaniem polecamy BirdCode.
Sabina Opinia pozytywna
2020-07-29 11:56:15
Profesjonalna Agencja Marketingowa z rzetelnym podejściem do tematu i wiedzą. Efekty pracy były widoczne zdecydowanie szybciej niż zakładaliśmy na początku. Doskonale zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest pozycjonowanie swojej strony. Stąd tez nasza decyzja o skorzystaniu z usług BirdCode. Mamy nadzieję, że kolejne miesiące współpracy będą równie owocne. Polecamy w 100%.
Katarzyna Opinia pozytywna
2019-06-25 11:23:28
Od samego początku współpracy z BirdCode widoczne było zaangażowanie ze strony pracowników. To dla nas bardzo ważne. Razem wypracowaliśmy spójny plan współpracy i powiedzieliśmy jakie wobec agencji BirdCode mamy oczekiwania. Gorąco polecamy!
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.