Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j. - opinie o firmie, strona 3

Ocena firmy: 3.8/5 (13 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Baska K. Opinia pozytywna
2019-08-19 19:30:59
Bardzo dobry portal oświatowy. Sporo przepisów i narzędzi dla oświaty. Wszystko w jednym miejscu bardzo czytelnie i rzetelnie przedstawione.
Iwona Opinia pozytywna
2019-08-15 22:41:04
Jako dyrektor jednej z placówek oświatowych mogę wyrazić pozytywną opinię o tym serwisie. Posiadam też inny, ale ten moim zdaniem jest dużo bardziej praktyczny.
Joanna Opinia pozytywna
2019-07-31 19:31:43
Koleżanka też prowadząca firmę polecała ten serwis, jako jeden z lepszych. Po sprawdzeniu zgadzam się z nią, jeden z lepszych, jak nie najlepszy.
Dorota Opinia pozytywna
2019-07-24 20:26:19
Przeczytałam sporo pozytywnych opinii o tej firmie i chyba zdecyduję się na test tego portalu.
Anna Opinia pozytywna
2019-07-23 19:27:32
Moja opinia na temat tego portalu internetowego jest bardzo dobra. Na pewno tworzą go profesjonaliści.
Mirosław Opinia pozytywna
2019-07-18 19:33:29
Bardzo dobry portal doradczy firmy Business Management. Mogę się pochwalić, że uzyskane porady wcieliłem już w życie i się opłaciło. Mam na myśli szczególnie porady dotyczące inwestycji, ale nie tylko. Z porad prawników już też nie raz korzystałem.
Irena Polkowic Opinia pozytywna
2019-07-15 19:29:32
Korzystam na portalu głownie w części dotyczącej oświaty. Znalazłam tu wszystkie wytyczne dla szkół. Takiego zakresu nie znalazłam nawet na swoim portalu branżowym.
Justyna Makowiec Opinia pozytywna
2019-07-14 00:03:35
Jak najbardziej polecam serwis firmy Business Management. Rzetelne informacje na czasie, które można wdrożyć. U nas się to sprawdziło.
Julian Opinia pozytywna
2019-07-08 19:16:49
Moja opinia na temat tej firmy i portalu jest jak najbardziej pozytywna. Bardzo dobre narzędzie pracy i można powiedzieć, niezbędne.
Magda Opinia pozytywna
2019-07-03 16:06:13
Bardzo ciekawe rozwiązanie, myślę, że dla każdej firmy. W naszej wiele osób z tego portalu korzysta na co dzień.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.