Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 4

Ocena firmy: 5/5 (12 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Igor Opinia pozytywna
2017-09-25 09:21:21
Podróż bardzo udana. Bardzo fajna grupa mi się trafiła, fajnie też, że był polski pilot. Organizacyjnie wszystko super. Szkoda tylko, że było trzeba wracać.
Oliwier Opinia pozytywna
2017-09-22 11:59:01
Pojechałem z biurem podróży Czajka Travel do Turkmenistanu. Wielu znajomych dziwiło się, dlaczego wybrałem tak rzadko odwiedzany przez turystów zakątek świata. Pobyt w Turkmenistanie był jednak super przygodą! Naszej grupie cały czas towarzyszył polski pilot. Zobaczyłem miejsca niedostępne dla większości podróżujących. Na pewno jeszcze odwiedzę miasta na Jedwabnym Szlaku.
Monika Opinia pozytywna
2017-09-21 16:17:44
Dzieci są już duże, więc zdecydowaliśmy się na wspólny wyjazd do Kambodży. Mirek skontaktował się z biurem Czajka Travel. Od początku wypowiadał się pozytywnie na temat tego organizatora wycieczek. Podczas jednej wyprawy udało nam się zwiedzić także Tajlandię i Wietnam. Podróżowaliśmy w grupie 8 osób, co należy do rzadkości na wyjazdach z biurami podróży.
Bartek Opinia pozytywna
2017-09-18 09:42:48
Czajka Travel to świetne biuro! Doskonała obsługa, profesjonalne doradztwo no i jasny plan wycieczki
Bartek Opinia pozytywna
2017-09-13 09:25:40
Bardzo polecam Czajka Travel i to nie tylko ze względu na ciekawą ofertę ale przede wszystkim za obsługę oraz samą organizację. Był to mój pierwszy wyjazd z tym biurem i się nie zawiodłem.
Marcel Opinia pozytywna
2017-08-28 10:18:55
Czajka Travel to biuro które niewątpliwie wyróżnia się swoją ofertą. Sama wycieczka na Sri Lankę przebiegła tak jak oczekiwałem. Na plus oczywiście polski pilot no i mała grupa. Jest czas na zwiedzanie i odpoczynek. Polecam
Emilia Opinia pozytywna
2017-08-22 08:40:04
Dominikana okazała się być dla mnie rajem na ziemi. Dzięki Czajce Travel mogłam zwiedzić ten raj na ziemi. Polecam
Paweł Opinia pozytywna
2017-08-18 08:34:51
Czajka wywiązała się ze swoich obietnic o dobrze zorganizowanej podróży. Takie zwiedzanie to ja rozumiem. Dzięki za fajną wycieczkę.
Franio Opinia pozytywna
2017-08-14 14:41:58
Turkmenistan? Niby ekstremalny kierunek a jednak nic bardziej mylnego. Bardzo cywilizowany i kulturalny kraj który jest odmienny od tego jaki sobie osobiście malujemy. Oczywiście udana wycieczka to także zasługa biura podróży Czajka Travel które doskonale wywiązało się ze swoich zobowiązań. Polecam
Bartoszek Opinia pozytywna
2017-08-09 15:52:09
Mogę polecić to biuro. Dobrze wywiązali się ze swoich zapewnień.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.