Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (12 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Magda Opinia pozytywna
2018-02-27 08:08:13
Piątka z plusem za organizację i przygotowanie wyjazdu. Od początku do końca biuro dbało o komfort uczestników. No a Gruzja sama w sobie piękna. Polecam i Gruzję i biuro podóży Czajka Travel.
Ala Opinia pozytywna
2018-02-23 09:18:04
Dzięki Czajka Travel miałam okazję przeżyć swoje niezapomniane wakacje na Dominikanie. Było przecudownie. Jeszcze tam nie raz wrócę.
Filip Opinia pozytywna
2018-02-22 08:13:34
Trafiłem do nich przez reklamę w sieci. Poczytałem trochę opinie no i zdecydowałem się, że z nimi gdzieś pojadę. Padło na Kubę. I już na chłodno po powrocie mogę śmiało napisać, że był to doskonały wybór. Bardzo dobrze przygotowana wycieczka. Dwa tygodnie bardzo intensywne i owocne. Polecam!
Jakobo Opinia pozytywna
2018-02-19 09:19:18
Ze znajomymi postanowiliśmy jechać w niestandardowe miejsce. Z pomocą przyszła Czajka Travel. Finalnie wybraliśmy Pakistan. Dziś już wiem, że był to doskonały wybór. Już planujemy kolejny wyjazd. Organizacyjnie przygotowane wszystko na tip top. Polecam to biuro. Warto z nimi podróżować.
Jano Opinia pozytywna
2018-02-15 08:21:16
Fotowyprawa do Gruzji to był idealny wybór. Jako pasjonat fotografowania miałem okazję w 100 procentach wykorzystać swój nowy sprzęt. Oby więcej tego typu tematycznych wyjazdów. Czajka Travel przygotowała wyjazd perfekcyjnie.
Marek Opinia pozytywna
2018-01-29 08:15:06
Brama do piekieł czy noc nieopodal krateru - coś niesamowitego. Trzeba to przeżyć osobiście. Najlepsze biuro podróży z jakim przyszło mi podróżować. Polecam!!
Bartek Opinia pozytywna
2018-01-23 08:15:49
Sri Lanka to był najlepszy mój wyjazd. Był czas i na odpoczynek oraz na aktywne zwiedzanie. Widzieliśmy najpiękniejsze miejsca na Sri Lance. Wyjazd bardzo mi się podobał.
Natalia Opinia pozytywna
2018-01-19 10:24:41
Świetna organizacja, dobrze przygotowany plan wycieczki. Do tego mała grupa i polski pilot. Przepis na udaną wycieczkę objazdową. Polecam
Natasza Opinia pozytywna
2018-01-16 11:09:03
Gruzja to bardzo malowniczy i zarazem przyjazny kraj. Czajka Travel dała możliwość poznania tego kraju takim jakim jest i za to im należą się ukłony. Doskonała organizacja. Tak mogę podróżować. Polecam
Marcin Opinia pozytywna
2018-01-11 15:51:00
Mieliśmy okazję uczestniczyć w wycieczce do Gruzji organizowanej przez to biuro z moją partnerką i zgodnie stwierdziliśmy, że wyjazd był bardzo udany.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.