DentalCare – Klinika Pięknego Uśmiechu - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie DentalCare – Klinika Pięknego Uśmiechu. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Szymon Opinia pozytywna
2021-01-08 11:51:31
Łatwy kontakt i przystępne terminy zabiegów. Polecam klinikę w 100%.
Marsi Opinia pozytywna
2020-12-13 03:44:25
Polecam ich bardzo serdecznie. Rzetelna klinika z dobrze wyszkolonym personelem.
Robert Opinia pozytywna
2020-12-02 20:37:47
Szybko umówiona wizyta, bez problemu udało mi się dostać na wybrany termin, polecam
Data zdarzenia: listopad
Numer dokumentu: 22398012
Wojtek Opinia pozytywna
2020-11-25 09:27:45
Dzięki specjalistycznej pomocy w Dentalcare udało się wyleczyć dziąsła i nie mam już problemów z ich krwawieniem. Polecam - zajmą się każdym w odpowiedni sposób.
Maciek Opinia pozytywna
2020-11-03 07:45:26
Miła obsługa i skuteczne zabiegi w rozsądnych cenach.
Zuza Opinia pozytywna
2020-09-23 08:00:30
Jestem zadowolona z leczenia i kosztów, które nie były wcale tak wysokie jak myślałam, że będą.
Paulina Opinia pozytywna
2020-08-26 11:38:51
Krótko mówiąc - polecam! Leczenie zębów u nich to przyjemność.
Werner Opinia pozytywna
2020-08-03 09:15:16
Niezawodna klinika, niezależnie od tego czy dopiero zaczyna się dbać o zęby czy też wcześniej chodziło się regularnie na kontrole.
Sonia Opinia pozytywna
2020-07-06 08:40:13
Doprowadzanie zębów do perfekcji udaje się według planu, a wszystko to za sprawą aparatu Invisalign, który poleciła mi Pani Magdalena z Dentalcare :)
Iza Opinia pozytywna
2020-06-04 12:25:43
Jak ktoś chce zadbać o swoje zęby w profesjonalny sposób to nie ma lepszego miejsca niż Dentalcare.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.