Metal Drawing Arkadiusz Lorenc - opinie o firmie

Ocena firmy: 2.3/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Metal Drawing Arkadiusz Lorenc. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Monika Opinia negatywna
2020-02-12 20:12:34
UWAGA ZŁODZIEJ
Nieuczciwa firma to bardzo delikatne określenie. Są to ZŁODZIEJE nie odpisują na emaile nie odbierają telefonów. Moje zamówienie nie dotarło do mnie od dnia 10.01.2020 r. brak jakiegokolwiek kontaktu. Kwota którą przelałam tym oszustom na konto może nie była duża, jednakże z większej grupy osób stworzy pokaźną sumę.
Data zdarzenia: 10.01.2020
Numer dokumentu: 486657
Andrzej Opinia negatywna
2020-02-06 11:28:56
Wyjątkowo nieuczciwa firma!!! Złożyłem zamówienie na półkę szklaną do lodówki w dniu 18.12.2019. Po przyjęciu zamówienia dokonałem przelewu na podane konto Metal Drawing. 30.12.2019 wysłałem maila z prośbą o wyjaśnienie statusu zamówienia. Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Na początku stycznia kilkakrotnie próbowałem porozumieć się ze sprzedawcą. Bez rezultatu. 19.01.2020 złożyłem reklamację mailem z witryny hurt-agd.bazarek.pl. Reklamacja bez odpowiedzi. Wobec powyższego sprawę zgłosiłem na policji. Bez problemu policja przyjęła zgłoszenie. Zachęcam oszukanych do tego trybu postępowania.
Data zdarzenia: 18.12.2019
Numer dokumentu: zamówienie nr 486627
Gienek Opinia negatywna
2019-10-05 19:40:46
Uwaga!!! to oszust nie realizuje zamówień za które zapłacono pieniądze, nie odpowiada na telefony
Data zdarzenia: 23.10.2019
Numer dokumentu: RTQWHLQXG
Sławek Opinia negatywna
2018-04-13 17:37:53
Kupiłem zawór gazowy mastercook sabaf (opłacone 28.02 .2018 a wysłane 05.03.2018 po mailu i telefonicznej interwencji).Przesyłkę otrzymałem 08.03.2018 i po przybyciu gazownika okazało się że kuchenka nadaje się do wymiany. 11.03.2018 drogą mailową powiadomiłem o odstąpieniu od umowy i 12.03.2018 kurierem odesłałem zawór. Pomimo kilkakrotnych interwencji do dzisiaj zwrotu pieniędzy nie dostałem.
Data zdarzenia: 28.02 - 13.04.2018
Numer dokumentu: Zamówienie VMOMSKQQE
Anna Opinia negatywna
2017-03-31 10:41:06
Nie polecam tego sklepu absolutnie - zamówiłam internetem szufladę do zamrażalnika lodówki. Na stronie sklepu piszą, że ją posiadają na składzie. Poszedł przelew. Potem cisza a na profilu zamówienia ciągle widnieje zapis, że wciąż "Oczekiwanie na płatność przelewem bankowym". Minęło 15 dni i nadal nic. Piszę do nich maila i kontakt na stronie prosząc o wyjaśnienie - brak odpowiedzi. Dwa razy dzwonię, dowiaduję się że jednak tej szuflady nie mają i nie wiadomo kiedy będzie, wobec tego proszę o zwrot pieniędzy i anulowanie zamówienia. Nie mam ani pieniędzy ani szuflady a kontakt z nimi jest praktycznie żaden.
Data zdarzenia: 15 marca do dziś
Numer dokumentu: zamówienie UGYAJAHYR zostało p
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.