F.H.U. Betamo Beata Molo

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
  • Rok założenia:1992
  • Firma w Odi.pl:ponad 3 lata
  • Województwo:mazowieckie
  • Miejscowość:Warszawa
  • Ulica i nr:Aleje Stanów Zjednoczonych 51, lok. 619
  • Kod pocztowy:04-026
  • Osoba kont.:Beata
  • Tel. kom:690 ... pokaż tel.690 804 433
  • Zatrudnionych:1-4
  • NIP:1130120140
  • REGON:011250620
  • Typ działal.:
    detal, hurt, import, eksport
  • Akceptujemy:
    gotówka, przelew
  • Godziny pracy:Niedz. Nieczynne, więcejzwiń
    • Poniedziałek:od 8:00 do 18:00
    • Wtorek:od 8:00 do 18:00
    • Środa:od 8:00 do 18:00
    • Czwartek:od 8:00 do 18:00
    • Piątek:od 8:00 do 18:00
    • Sobota:od 9:00 do 13:00
    • Niedziela:Nieczynne
Zobacz na mapie
Zamknij mapę
Poleć tę firmę
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij ☓

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii

Lokalizacja firmy na mapie
zamknij ☓

  • Poleć firmę na: Udostępnij firmę na Facebooku   Udostępnij firmę na Twitterze   Udostępnij firmę na Google+   Udostępnij firmę na Wykopie

Opis firmy F.H.U. Betamo Beata Molo

F. H.U. BETAMO importer produktów mięsnych przyrządzane metodą confit .

Confit - Konfitowanie jest sposobem konserwowania mięsa polegającym na marynowaniu w soli a następnie powolnym gotowaniu w tłuszczu.
Wywodzące się z tradycji kulinarnych południowo-zachodniej Francji, konfitowanie (z fr. confire – konserwować) to długotrwałe gotowanie potrawy w tłuszczu, w niskiej temperaturze.
We Francji do dziś sprzedawane jest confi.

Confit wywodzi się z czasów, gdy przechowywanie żywności stanowiło nie lada wyzwanie. Obecnie sięgamy po tę technikę ze względu na soczystość mięsa i walory smakowe, które dzięki tej metodzie pozwala wydobyć z potraw.

Tradycyjnie konfitowanie odbywa się w tłuszczu kaczym lub gęsim.
Oferta skierowana jest do hurtowni, sklepów, restauracji i cateringu.

Firma F.H.U. Betamo Beata Molo - zdjęcie

Oferta firmy

Confit z kaczki
waga opak. 1350g.- 5/6 nóg kaczych
waga opak. 3825g.- 12 nóg kaczych
Foie Gras 150g / 90% - pasztet z kaczych wątróbek
Foie Gras entier 180g.- cała wątroba kacza
Confit ze skrzydeł indyka 3825g.
Confit z jagnięciny podudzia1350g.
Confit z królika 1350g.
Confit z perliczki 1350g.
Golonka wieprzowa 650g.

Obszar działania firmy

cała Polska

Liczba odwiedzin wizytówki: 2319

Nieaktualne dane firmy?

Jeżeli masz dostęp do panelu edycji danych, zaloguj się i wprowadź zmiany.

W innym wypadku skorzystaj z formularza i zgłoś nieaktualne dane firmy »

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.