Gastro Team Tomasz Kuranowski - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Gastro Team Tomasz Kuranowski. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Mirabelka Opinia pozytywna
2021-06-03 18:05:51
Smaczne, zdrowe i w atrakcyjnej cenie obiady w szkole, do której chodzi moja córka. Szkoła wybrała ofertę Gastro Team i ja się wcale temu nie dziwię. Tak smacznie, zdrowo i kolorowo powinno być na każdej szkolnej stołówce.
Michał Opinia pozytywna
2021-03-10 10:15:54
Bardzo smaczne jedzenie codziennie dowożone do pracy.
Maja Opinia pozytywna
2021-02-26 16:34:08
W tym roku mamy wynajętą salę i catering na komunie córki. W tamtym roku byłam na weselu gdzie właśnie catering zapewniala firma Gastroteam i było pysznie. Jeśli w maju nie będzie możliwości organizacji komunii w restauracji to pozostaniemy przy zamówieniu cateringu do domu.
Roxi Opinia pozytywna
2020-12-10 11:09:43
Polecam catering na każdą okazję. My w tamtym tygodniu zamawialiśmy menu na świąteczny stół. Goszczę co roku ok 30 osób z najbliższej rodziny i gdybym miała sama gotować i przygotowywać dom na święta musiałabym pewnie zacząć w okolicach 1 grudnia. A tak to przynajmniej mam spokój z gotowaniem :))
Data zdarzenia: co roku
Krystyna Opinia pozytywna
2020-11-03 12:57:30
Polecam jedzenie na szkolnej stołówce, które dostarcza Gastro Team. Jedzenie smaczne i zawsze świeże. Duża różnorodność potraw i dobra cena.
Lusi Opinia pozytywna
2020-06-10 11:36:42
Smaczne jedzenie z dowozem. Od dwóch lat zamawiamy catering w firmie i oby tak dalej, bo wszyscy są zadowoleni.
Anotka Opinia pozytywna
2020-05-23 11:37:16
Po prostu bomba, jedzenie, picie, sala i jej wystrój, kelnerzy, menager - wszystko 10/10pkt!
Impreza jest taka jak chcesz, a oni czytają w twoich myślach!
Iza Opinia pozytywna
2020-04-17 14:35:37
Polecam catering tej firmy. Komunię organizowałam co prawda u siebie w ogrodzie, ale catering miałam zamówiony. Jedzenie pyszne, pięknie podane, świeżutkie. Polecam
Klaudia Opinia pozytywna
2020-03-11 13:44:14
Pyszne, pięknie podane jedzenie. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Z oferty skorzystam jeszcze nieraz.
Wiera Opinia pozytywna
2019-12-12 18:09:51
Fantastyczne miejsce na rodzinną imprezę. Polecamy. Super obsługa, pyszne jedzenie. Będę polecać znajomym.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.