Kancelaria Adwokacka Monika Spieler Adwokat - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (33 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Kancelaria Adwokacka Monika Spieler Adwokat. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Teresa Opinia pozytywna
2021-02-01 18:59:28
Jestem bardzo wdzięczna Pani Monice za pomoc w sprawie związanej z świadczeniem ZUS. Dzięki profesjonalnej pomocy w odwołaniu od decyzji, moja sprawa zakończyła się pomyślnie, a nawet lepiej niż planowałam.
Robert Opinia pozytywna
2018-04-26 09:15:36
Na wstępie chciałbym serdecznie podziękować Pani Mecenas za pomoc w sprawie przeciwko ZUS. Jako człowiek który pierwszy raz miał doczynienia z sądem otrzymałem profesjonalną pomoc która to doprowadziła do szczęśliwego dla mnie finału. Szczerze polecam jako prawnika P. Monikę i jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Robert P.
Teresa Opinia pozytywna
2017-10-05 19:34:44
Chciałam bardzo podziękować pani mecenas za sprawę, którą się dla mnie zajęła. Spawa dotyczyła ZUS, zabrano mi rentę (złośliwy guz piersi). Pani mecenas napisała mi pismo, złożyłam odwołanie i dostałam rentę. Bardzo dużo tej pani zawdzięczam i polecam innym, jest osoba kompetentną i wyrozumiałą dla ludzi. jeszcze raz bardzo dziękuję
Agnieszka Opinia pozytywna
2017-07-11 21:14:01
Wśród rozlicznych talentów jakie posiada Pani Adwokat Monika Spieler niezaprzeczalnym jest fakt, że zna się na swoim fachu. Dała się poznać jako osoba odważna, konsekwentna, szukająca dla swojego klienta najlepszego rozwiązania, ale też niezwykle opanowana, nie dająca się wyprowadzić z równowagi co przy ciągnących się czasem latami procesach sądowych nie jest łatwe zwłaszcza dla klienta. Za to Pani Adwokat swoim spokojem bardzo pozytywnie wpływa na samopoczucie człowieka nie rzadko zdenerwowanego i zestresowanego zwłaszcza przy rozwodach, które do przyjemnych nie należą. Poza tym jest rzeczowa, skrupulatna i bardzo ładnie pisze pisma procesowe, co niezwykle mnie urzekło, a czytałam innych adwokatów i nie podobały mi się absolutnie. Jest też elastyczna, dobiera strategię do potrzeb procesu i oczywiście tego co napisze druga strona pozwu. I na koniec mogę jeszcze dodać, że oprócz tego, iż to bardzo pozytywna osoba, ciepła (taka ludzka), to niezwykle inteligentna co od razu daje się wyczuć. Nie mogłam lepiej trafić i dziękuję jej bardzo za poprowadzenie mojej sprawy rozwodowej.
Data zdarzenia: sprawa rozwodowa zakończona marzec 2017
Dariusz Opinia pozytywna
2017-01-31 12:35:48
Polecam Panią Mecenas Monika Spieler jako profesjonalistkę w sprawach rozwodowych. Bardzo mi pomogła za co jej dziękuję i z czystym sumieniem polecam innym.

Sprawa rozwodowa Osak w Sądzie
Data zdarzenia: 10.2016
Numer dokumentu: Sprawa rozwodowa Osak w Sądzie
Mariusz Opinia pozytywna
2016-05-10 08:13:51
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panią Mec. Moniką Spieler. Prowadziła moją sprawę dotyczącą stwierdzenia nieważności umowy o dożywocie. Profesjonalnie oraz rzetelnie przygotowując się do każdej rozprawy, doprowadziła do pozytywnego końca. W swojej pracy jest konkretna i rzeczowa. Zawsze merytorycznie przygotowana i dostępna czasowo . Skrupulatnie dbała o wszelkie szczegóły. Z pełną odpowiedzialnością polecam Panią adwokat Monikę Spieler.
Data zdarzenia: kwiecień 2016
Filip Brych Opinia pozytywna
2016-01-29 09:32:46
Pani adwokat jest bardzo rzeczową i konkretną osobą. W sposób prosty przedstawia klientowi jego "status" i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm a z drugiej ludzkie podejście i pochylenie się nad ludźmi, którym mogła się podwinąć noga w życiu. BARDZO POLECAM.
Grażyna Opinia pozytywna
2016-01-07 13:04:48
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Kancelarią Adwokacką Pani Mec. Moniki Spieler, gdzie profesjonalizm i rzetelność idzie w parze z empatią, zapominaną często w takich sytuacjach, kiedy po drugiej stronie jest człowiek i jego bagaż przeżyć.
Jestem pod wrażeniem pracy Pani Mecenas Moniki Spieler, która w trakcie trwania procesu rozprawy, nie godząc się na pewnego rodzaju zachowania drugiej strony, potrafiła znaleźć argumenty i przedstawić je w Sądzie. Doceniam zaangażowanie, pracowitość.
Data zdarzenia: 2015 rok
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.