Kancelaria radcy prawnego Rafał Sangowski - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (5 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Kancelaria radcy prawnego Rafał Sangowski. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Robert Opinia pozytywna
2021-07-16 15:10:49
Polecam bardzo Pana Rafała bardzo dobry prawnik od walki z ubezpieczycielem.
Mariola Opinia pozytywna
2021-07-06 14:40:00
Tylko mogę polecać jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Jacek Opinia pozytywna
2021-07-01 14:34:59
Tylko mogę polecić kancelarię dzięki nim udało mi się odzyskać pieniądze z odszkodowania.
Jola Opinia pozytywna
2021-06-24 13:44:29
Moja sprawa dotycząca kredytu frankowego pozytywnie się zakończyła a wszystko dzięki Panu. Bardzo jeszcze raz dziękuję za pomoc i zaangażowanie.
Adam Opinia pozytywna
2021-06-16 14:58:07
Profesjonalista w każdym calu, polecam wszystkim współpracę z Panem Rafałem, prawnik z indywidualnym podejściem.
Jarocki Opinia pozytywna
2021-06-01 14:37:11
Profesjonalista w każdym calu, z takimi ludźmi bardzo dobrze się współpracuje, zdecydowanie oferta na poziomie.
Dudi Opinia pozytywna
2021-05-11 15:01:11
Super, Pan Rafał stara się zadbać o to, by pomoc prawną dopasować do potrzeb i oczekiwań klienta.
Maciej Opinia pozytywna
2021-04-21 13:30:08
Oferta na dobrym poziomie, widać spore doświadczenie jeśli chodzi o sprawy pracownicze, pod tym kątem zdecydowanie polecam.
Irzyk Opinia pozytywna
2021-03-24 11:20:02
Kancelaria godna polecenia bardzo przykładają się do każdej prowadzonej sprawy.
Mrek F. Opinia pozytywna
2021-03-11 08:35:29
Dobrze poradzili sobie z moją sprawą, która wydawała się być nie do wygrania.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.