Lipowa Dolina - opinie o firmie, strona 2

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Ewelina Nowak Opinia pozytywna
2018-01-19 08:35:14
cieszę się że przyjechaliśmy tutaj bardzo miło spędziliśmy czas, pensjonat ma swój styl i charakter co bardzo nam się podobało jednocześnie przyjemnie było zobaczyć Kazimierz Dolny i poznać jego zabytki. Wszystkich smakoszów zapewniamy że w pensjonacie karmią super, każdy posiłek to prawdziwa uczta, a wszystko naturalne i zdrowe
Celina Natolska Opinia pozytywna
2017-12-21 11:39:52
jestem zdania że to najlepsze miejsce na wypoczynek i naładowanie akumulatorów cisza i spokój są genialne, atmosfera w pensjonacie jest bardzo miła i serdeczna gospodarze wkładają w prowadzenie tego miejsca kawał serducha co sprawia że fajnie tutaj być
Data zdarzenia: grudzień2017
Aneta Głowacka Opinia pozytywna
2017-12-09 17:05:15
Wspaniały pensjonat bardzo fajna atmosfera i fajny styl w jakim urządzono pokoje, posiłki doskonale z naturalnych składników odpoczęłam jak nigdy dotąd
Data zdarzenia: grudzień 2017
Basia Góralczyk Opinia pozytywna
2017-12-04 12:32:04
ten pensjonat jest niepowtarzalny pokoje bardzo fajnie urządzone mają swój styl a jednocześnie zadbano o pełen komfort, wieczory przy kominku niezapomniane doświadczenie, jedzenie pyszne z naturalnych składników, a w okolica piękna wiadomo Kazimierz Dolny
Data zdarzenia: grudzień 2017
Hania Legutko Opinia pozytywna
2017-12-01 10:01:55
jestem zdania że to bardzo fajne miejsce na wypoczynek cisza i spokój oraz panująca w pensjonacie miła atmosfera sprawiają że można tutaj bardzo fajnie wypocząć polecam
Data zdarzenia: listopad 2017
Alina Opinia pozytywna
2017-11-15 13:30:20
jestem bardzo zadowolona z pobytu to wspaniałe miejsce, ma świetną atmosferę, gospodarze bardzo mili posiłki pyszne przywoływały czasy dzieciństwa kiedy wszystko było naturalne i miało smak i zapach. Pokój był bardzo komfortowy
Data zdarzenia: listopad 2017
Janek Wieczorek Opinia pozytywna
2017-11-07 09:25:52
Jestem zdania że to bardzo fajne miejsce na wypoczynek. Mój udał się w stu procentach. Wszystko było ok. Posiłki, pokój na najwyższym poziomie. Gospodarze bardzo mili i otwarci. Pensjonat bardzo dobrze zlokalizowany z jednej strony spokój i cisza i odpoczynek na łonie natury z drugie atrakcje Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: listopad 2017
Monika Mleczko Opinia pozytywna
2017-11-02 14:12:38
pobyt bardzo udany świetnie odpoczeliśmy i naładowaliśmy akumulatory, cisza i spokój panujący w pensjonacie pozwalają usłyszeć własne myśli! Posiłki bardzo smaczne, a muszę powiedzieć że jestem wybredna i bardzo dbam o jakość pożywienia. Tutaj wszystko było doskonałe, ekologiczne, swojskie i domowe, gospodarze bardzo mili i sympatyczni polecam wypoczynek w tym miejscu
Data zdarzenia: październik 2017
Monika Opinia pozytywna
2017-10-08 13:07:50
wypoczynek wspaniały cisza i spokój pełen relaks pyszne posiłki przesympatyczni gospodarze, było bardzo bardzo fajnie na pewno jeszcze tu wrócę i będę wszystkim polecać
Norbert Kowalski Opinia pozytywna
2017-10-06 19:11:15
cieszę się że z żoną wypoczywałem w tym miejscu. Mieliśmy do dyspozycji pokój toskański. Bardzo nam się podobał urządzony w bardzo fajnym stylu ale w pełni komfortowo. Miło jest bo w pokoju jest kominek! Można przy nim spędzić te jesienne wieczory wspaniale wypoczywając i się relaskując. Okolica jest wspaniała piękna jesienna przyroda, cisza i spokój, a oczywiście urokliwy Kazimierz Dolny w zasięgu ręki. Co ważne atmosfera w pensjonacie jest wspaniała, gospodarze sympatyczni, dbają o gości. Jedzenie pyszne! Z naturalnych ekologicznych składników. Warto przyjechać tutaj!
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.