Perfect Space - opinie o firmie

Ocena firmy: 4/5 (3 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Perfect Space. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Zucchero Opinia pozytywna
2018-05-28 13:35:04
Świetne wykonanie i 100% zaangażowanie ze strony pracowników. A muszę zaznaczyć, że jestem dość wymagającą osobą, więc zwracam uwagę na każdy, nawet najmniejszy detal. Kuchnia wyszła po prostu pięknie
Data zdarzenia: styczeń 2018
Pieczonka Opinia pozytywna
2018-02-13 12:18:32
Warto łapać ich wolne terminy i nawet się nie zastanawiać. Mnie się na szczęście udało wcisnąć z moim mieszkaniem w ich grafik.
Data zdarzenia: listopad 2017
Kserkses Opinia pozytywna
2017-12-28 11:50:09
Mięli bardzo napięty grafik dlatego na wykończenie swojego mieszkania musiałem trochę poczekać. Wszystko przez ten boom deweloperski. Każdy chce mieć mieszkanie wykończone pod klucz i to najlepiej od ręki. Ale niestety rzeczywistość jest inna. Ekipę remontową trzeba zamawiać na rok przed odbiorem mieszkania. Najlepiej podpisać umowę, bo wtedy mamy pewność że nikt nie podbierze nam podwykonawców. W takiej sytuacji znalazł się mój sąsiad. Zaczął remont pół roku przede mną, a jak odbierałem mieszkanie od ekipy Perfect Space, on nadal męczył się z remontem, bo co 3 msc miał nową ekipę. Utrapienie. Ja na szczęście poczekałem i się doczekałem. Ludzie z Perfect Space weszli na mieszkanie zgodnie z umową i wykonali wszystkie zaplanowane wcześniej prace. Teraz mieszkam sobie wygodnie, no prawie wygodnie, bo za ścianą wciąż słyszę remont u sąsiada.
Data zdarzenia: listopad 2017
Herbi Opinia pozytywna
2017-11-06 10:10:42
Dużym problemem okazał się kontakt z firmą, bo niestety nie zawsze przebiegał on sprawnie i bezproblemowo, ale to w sumie jedyny minus. Gotowe mieszkanie prezentuje się po prostu fantastycznie i spełnia wszystkie moje - nie oszukujmy się, dosyć wygórowane - oczekiwania.
Makarena Opinia pozytywna
2017-08-08 10:33:32
Cała usługa trochę kosztuje, ale WOW - efekt końcowy po prostu powala na kolana. Muszę też pochwalić kontakt, gdyż na każdym etapie przebiegał bezproblemowo. Zdecydowanie POLECAM!!!
JaiPurr Opinia pozytywna
2017-06-09 13:23:51
Co tu dużo gadać: Perfect Space to gwarancja profesjonalizmu. Jeżeli ktoś mieszka w Warszawie i musi wykończyć mieszkanie, to nie powinien się nawet dwa razy zastanawiać.
Dariusz Opinia pozytywna
2017-04-04 10:03:33
K-L-A-S-A! Zero fuszerki i doskonały kontakt na każdym etapie prac.
KOsmo Opinia pozytywna
2017-01-09 10:25:01
Szkoda, że nie każda firma zajmująca się remontami podchodzi do prac równie profesjonalnie.
Data zdarzenia: 2017
Prz3mysław Opinia pozytywna
2016-12-09 09:55:58
Już od pół roku użytkuję wykończone przez Perfecta mieszkanie. I do tej pory nie stwierdziłem żadnych ukrytych niedoróbek i fuszerek, więc wielki plus. Samą współpracę wspominam bardzo miło, kontakt przebiegał wzorowo.
Data zdarzenia: Połowa 2016
AnitA Opinia pozytywna
2016-10-04 14:54:08
Zero problemów. Jeżeli ktoś myśli o gruntownym remoncie, to szczerze polecam.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.