Terra Cognita Sp. z o.o. - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Terra Cognita Sp. z o.o.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Alicja Opinia pozytywna
2021-07-14 13:25:57
Bardzo dobra szkoła. Ciekawe zajęcia prowadzone przez miłych lektorów. Jestem zachwycona
Robert Opinia pozytywna
2021-06-07 10:46:19
Fantastyczna szkoła i naprawdę godna polecenia! Pierwszy rok nauki za mną i z przyjemnością będę ją kontynuował w przyszłym roku
Data zdarzenia: 2021
Weronika Opinia pozytywna
2021-05-13 09:03:53
Bardzo pogodna kadra która sprawia, że nauka angielskiego to czysta przyjemność, korzystałam w tym roku i wiem, że po wakacjach na pewno wrócę do Was.
Data zdarzenia: 2021
Paulina Opinia pozytywna
2021-04-21 07:30:55
Z całego serca polecam kursy w tej szkole. Świetne prowadzenie zajęć oraz cudowna obsługa!
Jagoda Opinia pozytywna
2021-04-14 12:05:27
Fajna szkoła. Taka przodem do klienta!! Uczy mi się tu bardzo dobrze bo też jest przyjemna atmosfera.
Data zdarzenia: 2020
Numer dokumentu: 76778
Marzena Opinia pozytywna
2021-03-15 11:38:21
Fajne miejsce! Przyszłam żeby podszkolić swój język i przełamać barierę językową. Zajęcia w języku angielskim mi pomogły, przełamałam trochę swój lęk. Polecam :)
Data zdarzenia: 2020-2021
Łukasz Opinia pozytywna
2021-01-18 10:26:00
Fantastyczna szkoła, godna polecenia! Kadra pedagogiczna z najwyższej półki. Lektorzy przemili, z świetnym podejściem. Atmosfera bardzo przyjazna, zajęcia ciekawe i zróżnicowane, dostosowane do poziomu uczestników kursu.
Data zdarzenia: 2020
Kamila Opinia pozytywna
2020-12-09 12:49:28
Bardzo polecam English Institute ,za profesjonalizm i bardzo przyjazną atmosferę. Nauczyciele wiedzą, czego potrzebuje uczeń
Sandra Opinia pozytywna
2020-11-10 10:37:51
Fantastyczna szkoła, godna polecenia! Kadra pedagogiczna z najwyższej półki. Lektorzy przemili, z świetnym podejściem. Atmosfera bardzo przyjazna, zajęcia ciekawe i zróżnicowane, dostosowane do poziomu uczestników kursu. Wszyscy uśmiechnięci, aż chce się wracać i dlatego właśnie zostanę tutaj jeszcze na długi czas, dopóki nie opanuje angielskiego na poziomie perfekcyjnym!
Irena Opinia pozytywna
2020-10-13 11:46:21
Zajęcia prowadzą lektorzy z naprawdę dużym poziomem wiedzy i umiejętnościami w przekazywaniu wiedzy, chyba naprawdę nie mogłam trafić w lepsze miejsce jeśli chodzi i poszerzanie wiedzy jeśli chodzi o język angielski.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.