Mięso i wędliny - lista produktów i usług


Wyświetlone produkty/usługi: 1 - 10 z 16   w poddziale Mięso i wędliny
Nogi kacze - Confit z kaczki, 4/6 sztuk, 1350g
Nogi kacze - Confit z kaczki 4/6 sztuk 1350g Udka kaczki gotowane we własnym tłuszczu i zakonserwowane. Gotowe do spożycia - nal...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Jelita wieprzowe
Jelita wieprzowe używane są do produkcji szerokiej gamy kiełbas i wyrobów wędliniarskich. Znanymi przykładami są kiełbasa 'Śląska', 'surowa polska', 'rzeszowska' z Polski czy kiełbasa 'Grilli' z Finla...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab wołowy produkowany jest z mięsa wołowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata recepturze ...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab wieprzowy produkowany jest z mięsa wieprzowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata recep...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Nasz kebab drobiowy produkowany jest z mięsa drobiowego najwyższej jakości. Do produkcji wykorzystywane jest wyłącznie mięso polskiego pochodzenia. Dzięki oryginalnej dopracowywanej przez lata receptu...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Jelita baranie, kozie i inne
Wykorzystywane są głównie w produkcji kiełbas gotowanych, wędzonych i surowych w tym m.in. 'Winerek', 'Frankfurterek', 'Merguezów', 'Knakkersów' i 'Bockwurst'. Osłonki te oferujemy w jakości A, AB, B ...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Confit z perliczki 1350g
Udka perliczki gotowane w tłuszczu kaczym. W ubiegłych stuleciach mięso z perliczki było rarytasem, podawanym na dworskich przyjęciach. Mięso perliczki jest niemal dwukrotnie chudsze niż mięso kurcz...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Poza jelitami naturalnymi w ofercie T&K znajduje się szeroka gama osłonek sztucznych m.in.: 1) osłonki białkowe w różnych kolorach i rozmiarach np. białe, karmelowe, cebulowe w rozmiarach 40, 45, 5...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Confit z jagnięciny podudzia 1350g
Jagnięcina to mięso niezwykle zdrowe i dające w kuchni mnóstwo możliwości. Jagnięcina jest wyjątkowym mięsem, w sam raz dla amatorów podróży po zakątkach kulinarnych doznań. Jest dzika, niezmienna, wy...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
Confit z królika 1350g
Udka królika posolone i gotowane w tłuszczu kaczym do miękkości. Jest to mięso dietetyczne, delikatne, lekkostrawne, a przez wielu uważane za wyśmienite w smaku. Szczególnie poleca się je alergikom, ...
Komentarzy: 0     Średnia głosów: 0
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.