ABN Nieruchomości Rodzina u Siebie - opinie o firmie

Ocena firmy: 3.7/5 (3 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie ABN Nieruchomości Rodzina u Siebie. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Agnieszka Opinia pozytywna
2017-10-02 15:56:51
Współpraca z agencja przebiegała szybko i sprawnie, ponadto miła obsługa. Po stronie agencji zostały załatwione wszystkie formalności - praktycznie poza notarialnymi kwestiami nie musiałam już dopełniać żadnych formalności.
Data zdarzenia: Wrzesień 2017
Ewa Opinia pozytywna
2017-09-29 17:45:26
Doskonała agencja. Świetna organizacja i życzliwa dbałość o klienta. Pan Mateusz Kuciel to agent kompetentny i godny zaufania. Nie szczędził czasu nawet w czasie swojego urlopu, odpowiadał na wszelkie pytania, rozwiewał wątpliwości, nadzorował transakcję,która została przeprowadzona bardzo szybko i bezstresowo. Szefowa, pani Beata Niklewicz osobiście czuwała nad przebiegiem podpisania ostatecznej umowy. Co ważne: nie zdzierają z klienta jakiejś ogromnej prowizji. Brawa dla Agencji za profesjonalizm i życzliwe podejście do klienta.
Elżbieta Opinia pozytywna
2017-08-30 08:32:46
Brawa pani Beacie Niklewicz. Dziękuję za profesjonalizm i szybkość. Ukłony z Białegostoku.
Szymon Opinia pozytywna
2017-08-23 11:00:37
Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Wszystko zostało załatwione bardzo szybko i bez żadnych problemów. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Data zdarzenia: Sierpień 2017
Arlena Opinia pozytywna
2017-04-26 01:17:45
Witam wszystkich opiniujących pracę Pani Beaty Niklewicz. Moja opinia jest poleceniem usług Pani Beaty dla wszystkich MATEK, które z racji wykonywanych opiekuńczych czynności nad dzieckiem nie mogą brać czynnego udziału w sprzedaży nieruchomości. Właśnie w takiej sytuacji sprzedaży znalaźlismy się kilka tygodni temu. Pani Beata niezwykle kompetentna osoba od ręki służyła radami co zrobić, gdy nie mogę stawić się przed notariuszem,czy u administratora budynku ect. Ja w domu z dzieckiem, mąż do wieczora w pracy... Pani Beata zapewniła nam komfort sprzedaży nie tylko przez fakt, że kolejnego dnia po daniu zlecenia znalazła klienta, ale uczestniczyła w sfinalizowaniu transakcji bardzo czynnie do samego końca i dłużej. Na bieżąco informowała mnie o czynionych krokach, w razie całkowitej mojej niedostępności smesowała, przesyłała maile, umawiała dogodne siedziby kancelarii by skrócić max.czas dojazdu. Rozumiała potrzeby mojego dziecka zawsze bazowała na tym, czy znajduje czas na rozmowę. Bardzo konkretnie wytyczała potrzeby niezbędnych do transakcji dokumentów. Chociażby
Data zdarzenia: Kwiecień 2017r
Janusz Opinia pozytywna
2016-04-09 20:58:19
Transakcja sprzedaży mieszkania w marcu 2016. Wszystko ok. Zaangażowanie to najważniejsze słowo. Naprawdę można polecić współpracę z p. Beatą
Data zdarzenia: marzec 2016
Numer dokumentu: 2/03/2016
jacek Opinia pozytywna
2015-06-29 20:21:27
Bardzo polecam .Właściciel Firmy Pani Beata i jej zespół w sposób profesjonalny pomogli mi w zakupie mojego upragnionego mieszkania. Doradztwo, kompetencja, profesjonalizm, oraz uczciwość to zalety, na które zwróciłem szczególną uwagę przy wyborze lokalizacji i zakupie mieszkania.
Bardzo polecam .
TER Jacek
Iwona Opinia negatywna
2015-06-10 20:50:08
Czytając opinie o firmie ABN Nieruchomości Rodzina u Siebie i Pani Beacie mam wrażenie, że nas obsługiwała zupełnie inna firma. Owszem przed podpisaniem umowy Panie były bardzo miłe, ale już przy podpisaniu umowy, korzystając z faktu, że warunki ustalały ze mną, a umowę podpisywał mąż chciały zmienić wynagrodzenie z 1,5% ustalonych ze mną do 2 %. Potem już zupełna porażka, przekłamania między nami-sprzedającymi, a kupującymi. Podbijanie ceny, że niby kupujący tak bardzo zainteresowani, a jak się później okazało, z kupującymi nie było w ogóle o tym rozmowy, tylko w ten sposób chciały zatrzymać nas przy sobie, byśmy nie sprzedawali innym chętnym. Brak cierpliwości, zero kultury, wyciąganie zapłaty gotówką zaraz po podpisaniu umowy u notariusza, pomimo niezałatwionej sprzedaży do końca. Dużo by jeszcze pisać. Nie mam za dużego doświadczenia z pośrednikami, ale tej firmy zdecydowanie nie polecam! Transakcja dokonywana była na przełomie marca-maja 2015 r.
Roma Opinia pozytywna
2015-05-25 14:17:10
Gorąco polecam. Serwis na wysokim poziomie!!!!
Cała procedura odpowiada wymaganiom klientów.
Damian Opinia pozytywna
2015-04-07 13:05:01
Witam,
Polecam biuro nieruchomości ABN Pani Beaty. Bardzo profesjonalna obsługa. Pani Beata włożyła bardzo dużo wysiłku aby przedstawić Nam ofertę idealnie dopasowaną!
POLECAM!!!
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.