JoKoDecor Sp. z o.o. Sp. k. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (3 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie JoKoDecor Sp. z o.o. Sp. k.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Radek Opinia pozytywna
2018-07-11 13:16:31
Za samą ich jakość można nawet czekać 2 miesiące, co i tak się nie zdarza bo dostawa jest naprawdę szybko. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Polecam ten sklep
Data zdarzenia: lipiec
Farsz_Z Opinia pozytywna
2018-07-03 14:39:10
Polecam się nimi zainteresować, gdyż towar jest naprawdę godny uwagi. Jakość bardzo dobra, cena również, wybór jest bardzo duży.
Data zdarzenia: czerwiec
Kamil Opinia pozytywna
2018-06-27 14:41:27
Robiłem już u nich raz zakupy więc postanowiłem spróbować ponownie. Tym razem kupiłem stolik kawowy i ponownie jestem bardzo zadowolony. Robią świetną robotę i warto sprawdzić bo mają atrakcyjne ceny!
Data zdarzenia: listopad 2017 oraz czerwiec 2018
Dorota Opinia pozytywna
2018-06-19 10:17:29
Polecam zakupy w tym sklepie. Lustro przyszło w całości i bez problemów. Cena też całkiem fajna. Jeśli urządzasz dom to polecam tam zajrzeć ;)
Data zdarzenia: 7 czerwiec
Katarzyna Opinia pozytywna
2018-06-13 15:39:45
kupiłam toaletkę.
Prosta, elegancka, dokładnie taka jaką chciałam. Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko było łatwo załatwione, bez żadnego problemu.
Data zdarzenia: 22 maj 2018
Daniec Opinia pozytywna
2018-06-06 12:20:04
Bardzo dobra jakość sprzedawanych produktów i dodatkowo w super cenie. Bardzo fachowo i solidnie zorganizowany sklep, dobry kontakt mailowy. Polecam
Data zdarzenia: maj
Marzena Opinia pozytywna
2018-05-29 16:20:05
Polecam! Bardzo dobry sklep. Można super meble kupić w fajnych cenach. Szybka dostawa, dobry kontakt ze sklepem. Szybko odpowiadają na maile. Warto tam zajrzeć!
Data zdarzenia: 18.05
Michniak Opinia pozytywna
2018-05-24 13:08:15
Szybka dostawa, wysoka jakość, a cena całkiem w porządku. Polecam ten sklep!
Data zdarzenia: 17.05
Rudnik Opinia pozytywna
2018-05-17 10:41:44
Niesamowicie szybka realizacja zamówienia. Zamówiłem w weekend majowy stolik (chyba 2 maja), a stolik dotarł już do mnie w następnym tygodniu. Nie spodziewałem się tak szybkiej realizacji, zwłaszcza że było wolne. Polecam
Data zdarzenia: 8 maj
Ania Opinia pozytywna
2018-04-18 10:38:50
Ceny bardzo korzystne, dostawa szybka, a paczka bardzo dobrze zapakowana. Tak wielki jest wybór, że miałam problem ;). Skończyło się na tym, że kupiłam więcej niż zamierzałam.
Data zdarzenia: końcówka marca
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.