PPHU Agata Re Agata Rędzikowska - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (2 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie PPHU Agata Re Agata Rędzikowska. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
mira Opinia pozytywna
2015-05-04 04:41:44
Znalazłam sklep w którym mogę kupić piękne i modne sukienki w moim rozmiarze. Jestem po prostu szczęśliwa. Do tego są one naprawdę wygodne. Kupowałam kolejny raz bo tutaj trudno jest wybrać tylko jedną sztukę.
Roma Opinia pozytywna
2015-02-20 16:59:20
Polecam sklep! Robiłam tu zakupy już trzeci raz. Kupowałam zarówno eleganckie sukienki jak i wieczorowe i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Po praniu nic się z nimi nie dzieje. Polecam bardzo serdecznie!
Paulina Opinia pozytywna
2015-01-17 13:44:11
Bardzo dobry sklep odzieżowy. Jako jedyny w internecie zdobył moje zaufanie.
Ubrania oferowane przez agata re spełniają moje oczekiwania i gusta.
Polecam.
ksenia Opinia pozytywna
2014-12-17 12:09:24
Kontakt ze sklepem naprawdę świetny. Noszę rozmiar 42 a tutaj znalazłam całą masę przepięknych sukienek. Polecam gorąco.
Daria Opinia pozytywna
2014-11-27 16:01:08
Ostatnio potrzebowałam elegancką sukienkę. Niestety sporo przybrałam i musiałam kupić nową. Przypadkiem znalazłam ten sklep. Świetne sukienki wizytowe. Zdecydowałam się na jedną i leży na mnie jak ulał.
Dominika Opinia pozytywna
2014-11-05 12:59:31
Sklep mnie zaskoczył - jakością ubrań, ceną oraz rozmiarówką. W dzisiejszych sieciówkach trudno znaleźć ubrania dla kobiet w rozmiarze XXL a tu proszę - eleganckie ubrania, rozmiary zróżnicowane. To się ceni.
Andzia Opinia pozytywna
2014-10-22 12:47:22
Jestem zadowolona z zakupu, ponieważ sukienka przedstawiona na zdjęciu była dokładnie taka sama jak na zdjęciu.
Jedyny sklep internetowy, który mnie nie zawiódł względem zakupów.
Polecam
Kinga Majchrzak Opinia pozytywna
2014-10-10 17:44:47
Niebanalne wzory, fajna kolorystyka, szeroki asortyment... Jestem bardzo zadowolona z ostatnich zakupów w tym sklepie. Przyznam, że to był mój pierwszy raz, ale go ani trochę nie żałuję :). Obawiałam się, że będę niezadowolona - jak to z zakupów przez internet - a tu proszę..... Pozytywne zaskoczenie!!
Przesyłka dotarła o mnie ekspresowo - tak jak prosiłam i na dodatek ubrania faktycznie odpowiadały tym, co widziałam na stronie internetowej.
Dużym atutem tego sklepu jest zapewne materiał, gdyż zauważyłam, że jest naprawdę dobrej jakości - nie tak jak zakupione sukienki w sieciówkach.
Ceny - są naprawdę przystępne.
Na dwie sukienki wydałam 350 zł i było warto, gdyż nie dość że bardzo dobrze się prezentują, są doskonałe na różne okazje, to też nic złego nie dzieje się z nimi po praniu.
Za zakupów w tym sklepie jestem bardzo zadowolona.
Sukienki pasowały na mnie idealnie - tak jakby były na mnie szyte.
Dziękuję za szybką wysyłkę, za fachową pomoc elektroniczną, za sprawne odpisywanie na maile.
Wg mnie sklep jest godny zaufania.
Pozdrawiam.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.