ABN Nieruchomości Rodzina u Siebie Beata Niklewicz - opinie o firmie

Ocena firmy: 3.7/5 (3 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie ABN Nieruchomości Rodzina u Siebie Beata Niklewicz. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Lidia Opinia pozytywna
2020-02-11 20:46:33
Fachowa, rzetelna i kompleksowa obsługa klienta.
Pani Beata to osoba energiczna i kompetentna
Sprawnie i profesjonalnie sfinalizowała sprzedaż naszego mieszkania
w bardzo krótkim czasie, biorąc na siebie załatwienie wszelkich
formalności.
Gorąco polecam współpracę z Panią Beatą.
Alina Opinia pozytywna
2020-01-29 12:08:25
Pani Beata Niklewicz rzetelnie i sprawnie przeprowadziła nas przez proces zakupu mieszkania. Dziękujemy i polecamy współpracę.
Data zdarzenia: Styczeń 2020
Numer dokumentu: Węgrzce
Nadia Opinia pozytywna
2019-08-07 14:16:39
Dzięki ABN Rodzina u Siebie i przede wszystkim Pani Beacie sprzedaż mieszkania trwała zaledwie jeden miesiąc. Polecam wszystkim!!!
profesjonalizm i rzetelne nastawienie jak do sprzedawcy, tak i do kupującego!
Agnieszka Opinia pozytywna
2018-07-20 17:31:52
Agencja nieruchomości Rodzina u Siebie jest jak najbardziej godna polecenia i zaufania! Pełen profesjonalizm i miły kontakt, Pani Beata działa szybko i skutecznie, znalazła kupca mieszkania po dwóch dniach od wystawienia oferty! Jestem bardzo zadowolona z współpracy!
Data zdarzenia: czerwiec-lipiec 2018
Agnieszka Opinia pozytywna
2017-10-02 15:56:51
Współpraca z agencja przebiegała szybko i sprawnie, ponadto miła obsługa. Po stronie agencji zostały załatwione wszystkie formalności - praktycznie poza notarialnymi kwestiami nie musiałam już dopełniać żadnych formalności.
Data zdarzenia: Wrzesień 2017
Ewa Opinia pozytywna
2017-09-29 17:45:26
Doskonała agencja. Świetna organizacja i życzliwa dbałość o klienta. Pan Mateusz Kuciel to agent kompetentny i godny zaufania. Nie szczędził czasu nawet w czasie swojego urlopu, odpowiadał na wszelkie pytania, rozwiewał wątpliwości, nadzorował transakcję,która została przeprowadzona bardzo szybko i bezstresowo. Szefowa, pani Beata Niklewicz osobiście czuwała nad przebiegiem podpisania ostatecznej umowy. Co ważne: nie zdzierają z klienta jakiejś ogromnej prowizji. Brawa dla Agencji za profesjonalizm i życzliwe podejście do klienta.
Elżbieta Opinia pozytywna
2017-08-30 08:32:46
Brawa pani Beacie Niklewicz. Dziękuję za profesjonalizm i szybkość. Ukłony z Białegostoku.
Szymon Opinia pozytywna
2017-08-23 11:00:37
Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Wszystko zostało załatwione bardzo szybko i bez żadnych problemów. Firma jak najbardziej godna polecenia.
Data zdarzenia: Sierpień 2017
Arlena Opinia pozytywna
2017-04-26 01:17:45
Witam wszystkich opiniujących pracę Pani Beaty Niklewicz. Moja opinia jest poleceniem usług Pani Beaty dla wszystkich MATEK, które z racji wykonywanych opiekuńczych czynności nad dzieckiem nie mogą brać czynnego udziału w sprzedaży nieruchomości. Właśnie w takiej sytuacji sprzedaży znalaźlismy się kilka tygodni temu. Pani Beata niezwykle kompetentna osoba od ręki służyła radami co zrobić, gdy nie mogę stawić się przed notariuszem,czy u administratora budynku ect. Ja w domu z dzieckiem, mąż do wieczora w pracy... Pani Beata zapewniła nam komfort sprzedaży nie tylko przez fakt, że kolejnego dnia po daniu zlecenia znalazła klienta, ale uczestniczyła w sfinalizowaniu transakcji bardzo czynnie do samego końca i dłużej. Na bieżąco informowała mnie o czynionych krokach, w razie całkowitej mojej niedostępności smesowała, przesyłała maile, umawiała dogodne siedziby kancelarii by skrócić max.czas dojazdu. Rozumiała potrzeby mojego dziecka zawsze bazowała na tym, czy znajduje czas na rozmowę. Bardzo konkretnie wytyczała potrzeby niezbędnych do transakcji dokumentów. Chociażby
Data zdarzenia: Kwiecień 2017r
Janusz Opinia pozytywna
2016-04-09 20:58:19
Transakcja sprzedaży mieszkania w marcu 2016. Wszystko ok. Zaangażowanie to najważniejsze słowo. Naprawdę można polecić współpracę z p. Beatą
Data zdarzenia: marzec 2016
Numer dokumentu: 2/03/2016
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.