Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Matylda Opinia pozytywna
2019-10-29 19:35:10
Znalazłam tu pełną opiekę prawną już w najniższym pakiecie. Do tego sporo innych funkcji i możliwości. Niezbędna pomoc za naprawdę niewielkie pieniądze.
Jacek Opinia pozytywna
2019-10-28 21:36:57
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i stwierdzam, że jest bardzo dobry. Przedłużam na abonament.
Maria Opinia pozytywna
2019-10-27 13:04:01
Niedawno otworzyłam firmę i pierwsze kroki stawiałam wraz z portalem. Jak na razie wszystko idzie po mojej myśli. Ten serwis to naprawdę bardzo dobra pomoc. Polecam
Monika Opinia pozytywna
2019-10-24 18:28:34
Myślę, że jak za tak szeroki zakres usług na portalu firma oferuje bardzo dobrą cenę. Cenowo portal dużo atrakcyjniejszy niż konkurencyjne.
Ireneusz Opinia pozytywna
2019-10-22 20:57:16
Bardzo ciekawe informacje dotyczące możliwości inwestycji. Ja osobiście poszłam za radą doradcy i nie pożałowałam. Dobrze ulokowane środki :)
Polecam
Krzysiek Opinia pozytywna
2019-10-19 22:45:37
Moje biuro korzysta już od pół roku z usług i na pewno chętnie taką owocną współprace przedłużymy. Polecam :)
Adriana Opinia pozytywna
2019-10-17 22:03:58
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne.
Ja będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Malwina Opinia pozytywna
2019-10-15 21:12:27
Dla mnie jako kadrowej w placówce oświatowej portal bardzo się przydaje, bardzo często tu sięgam, zarówno po aktualne przepisy, jak i różnego rodzaju druki. Poleciłam też znajomym.
Ilona W. Opinia pozytywna
2019-10-14 21:57:37
Serwis Business Management mam od kilku miesięcy i już bez niego nie wyobrażam sobie dnia pracy. Korzystam z wszystkich funkcji i po bieżące informacje też tu sięgam. Polecam.
Michał Opinia pozytywna
2019-10-08 20:03:52
Fachowy portal prowadzony przez profesjonalistów. Pomoc na każdym kroku, w każdej, nawet bardzo trudnej sprawie. Polecam.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.