Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Adriana Opinia pozytywna
2019-10-17 22:03:58
Mogę z całą odpowiedzialnością polecić wszystkim ten portal. Uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne.
Ja będę korzystać z niego tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Malwina Opinia pozytywna
2019-10-15 21:12:27
Dla mnie jako kadrowej w placówce oświatowej portal bardzo się przydaje, bardzo często tu sięgam, zarówno po aktualne przepisy, jak i różnego rodzaju druki. Poleciłam też znajomym.
Ilona W. Opinia pozytywna
2019-10-14 21:57:37
Serwis Business Management mam od kilku miesięcy i już bez niego nie wyobrażam sobie dnia pracy. Korzystam z wszystkich funkcji i po bieżące informacje też tu sięgam. Polecam.
Michał Opinia pozytywna
2019-10-08 20:03:52
Fachowy portal prowadzony przez profesjonalistów. Pomoc na każdym kroku, w każdej, nawet bardzo trudnej sprawie. Polecam.
Irena Opinia pozytywna
2019-10-07 19:04:48
Często potrzebuję w pracy opinii prawnika. Zamiast wydawać krocie na prawnika na etacie, wszelkie porady mam w ramach niskiego abonamentu. Polecam.
Judyta Opinia pozytywna
2019-10-03 17:43:02
Serwis bardzo fachowy, z dużą ilością zagadnień i informacji. Gdzie zawsze otrzymuję fachową odpowiedź na zadane pytania.
Staszek Opinia pozytywna
2019-08-21 20:39:10
Business Management to bardzo bogaty w informacje serwis. Ja osobiście dużo skorzystałem i myślę, że każdy przedsiębiorca znajdzie tu coś dla siebie. Polecam.
Baska K. Opinia pozytywna
2019-08-19 19:30:59
Bardzo dobry portal oświatowy. Sporo przepisów i narzędzi dla oświaty. Wszystko w jednym miejscu bardzo czytelnie i rzetelnie przedstawione.
Iwona Opinia pozytywna
2019-08-15 22:41:04
Jako dyrektor jednej z placówek oświatowych mogę wyrazić pozytywną opinię o tym serwisie. Posiadam też inny, ale ten moim zdaniem jest dużo bardziej praktyczny.
Joanna Opinia pozytywna
2019-07-31 19:31:43
Koleżanka też prowadząca firmę polecała ten serwis, jako jeden z lepszych. Po sprawdzeniu zgadzam się z nią, jeden z lepszych, jak nie najlepszy.
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.