Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j. - opinie o firmie

Ocena firmy: 3.8/5 (13 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Business Management J. Mosiądz T. Oliwa D. Rząsa Sp. j.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Jolika Opinia pozytywna
2020-10-20 15:03:36
Mogę polecić współpracę. przebiegała jak najbardziej pozytywnie
Adameko Opinia pozytywna
2020-07-02 15:52:54
Bardzo dobre i przydatne rozwiązanie dla firm. U nas w firmie się sprawdziło.
Kawecki Łukasz Opinia pozytywna
2020-06-17 18:04:52
W ramach abonamentu przeszkoliłem wszystkich swoich pracowników. Super
Monika Opinia pozytywna
2020-06-17 18:02:40
Dobre rozwiązanie biznesowe. Od pół roku posiadam ten serwis i nie zamierzam przerywać abonamentu. Serdecznie polecam
Magda35 Opinia pozytywna
2020-02-13 10:15:13
Jestem obecnie na etapie testu tego serwisu i wydaje mi się być ciekawy. Jest dużo aktualnych informacji, są szkolenia i dobre porady inwestycyjne. Mozliwe że kupię.
Marzena Opinia pozytywna
2020-02-10 10:10:37
Fajny portal za równie fajna cenę , zdecydowanie polecam.
Aldona K. Opinia pozytywna
2020-02-07 10:56:30
Dobra firma, nie mam żadnych zastrzeżeń co do usług, które oferuje firma. Bardzo dobry, czytelny i rzetelny portal. Myślę, że na informacjach zawartych na nim można bez obaw polegać, sama już wiele razy to wypróbowałam.
Matylda Opinia pozytywna
2019-10-29 19:35:10
Znalazłam tu pełną opiekę prawną już w najniższym pakiecie. Do tego sporo innych funkcji i możliwości. Niezbędna pomoc za naprawdę niewielkie pieniądze.
Jacek Opinia pozytywna
2019-10-28 21:36:57
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i stwierdzam, że jest bardzo dobry. Przedłużam na abonament.
Maria Opinia pozytywna
2019-10-27 13:04:01
Niedawno otworzyłam firmę i pierwsze kroki stawiałam wraz z portalem. Jak na razie wszystko idzie po mojej myśli. Ten serwis to naprawdę bardzo dobra pomoc. Polecam
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.