Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 5

Ocena firmy: 5/5 (12 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Kamil Jabłoński Opinia pozytywna
2017-08-07 09:30:09
Dla jednych Azerbejdżan to ekstremalna wyprawa dla mnie po prostu udane wakacje. Na prawdę miejsce godne polecenia na aktywne wakacje. Serdecznie polecam
Miłosz Opinia pozytywna
2017-07-25 16:28:59
Oczekiwania jakie były przed wycieczką wobec biura były dość wysokie. I muszę to napisać - zostały spełnione w 100 procentach. Doskonale zorganizowane praktycznie wszystko... od początku do końca. Wyjazd na takie wakacje to ja rozumiem.
Marzena Opinia pozytywna
2017-07-20 11:13:11
Podróż na Sri Lanke trochę zajmuje jednak warto! Bajeczne rafy koralowe, niesamowite widoki - relaks na całego. Lepszego odpoczynku nie mogłam sobie wymarzyć. Serdecznie polecam!
Oliwka Opinia pozytywna
2017-07-17 18:13:33
Odwiedzić złotą krainę - bezcenne. Kolumbia okazała się być świetną przygodą. Czajka Travel wywiązała się ze swoich założeń doskonale. Pewnie niedługo się znowu widzimy :)
Antek Opinia pozytywna
2017-07-12 08:37:14
Czajka Travel dla nas okazała się doskonałym wyborem. Spędziliśmy z żoną fajnie czas i do tego aktywnie. Jordania przepiękna i bezpieczna. Bardzo fajnie wszystko zorganizowane i przygotowane. Za rok pewnie widzimy się znowu :)
Daria Opinia pozytywna
2017-07-07 15:20:08
Dzięki Czajce Travel mogłam spełnić swoje marzenia o Dominikanie i odwiedzić ten przepiękny kraj. Jestem w nim zakochana. Wielkie podziękowania za doskonale przygotowaną wycieczkę.
Miłosz Opinia pozytywna
2017-06-23 11:26:04
Kto by pomyślał, że ktoś może się zdecydować na wyjazd do Pakistanu... ja jednak jestem tego przykładem i już tak po powrocie jak bym miał to wszystko podsumować to tam jest spokojnie niż u nas. Biuro zorganizowało wszystko perfekcyjnie i dzięki temu mogłem podziwiać ten piękny kraj. Serdecznie dzięki i do kolejnej wycieczki ;)
Mateusz Opinia pozytywna
2017-06-20 15:08:01
Oman dostarczył mi tylu pozytywnych wspomnieć, że nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu. Biuro godne polecenia.
Franek Opinia pozytywna
2017-06-19 09:32:09
Podróż do Azerbejdżanu okazała się być doskonałym wyborem. Dla wielu kierunek pewnie niedostępny nawet w myślach ale ja zaryzykowałem i z tego powodu jestem dumny i szczęśliwy. A w dużym procencie to zasługa biura które zorganizowało wycieczkę perfekcyjnie. Azerbejdżan zaskoczył mnie pozytywnie - od widoków i krajobrazów po kulturę oraz mieszkańców. Polecam
Dominik Opinia pozytywna
2017-06-12 12:09:21
Solidne biuro które wywiązało się, że swoich zobowiązań o dobrze zorganizowanej wycieczce. Polecam
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.