Kancelaria Podatkowo-Księgowa Advizor Sp. z o.o. - opinie o firmie

Ocena firmy: 5/5 (4 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Kancelaria Podatkowo-Księgowa Advizor Sp. z o.o.. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Karolina Opinia pozytywna
2019-01-08 12:37:49
nie ma lepszego biura rachunkowego od nich!
wszystko wypełnione bezbłędnie i w terminie. jestem zadowolona ze współpracy.
Teresa Opinia pozytywna
2018-12-10 13:05:20
Pełen profesjonalizm. Wszystkie rozliczenia zawsze w terminie. Polecam
Maria Opinia pozytywna
2018-11-22 12:23:39
Powierzając prowadzenie dokumentacji firmy nie trzeba się martwić o to żeby cały czas byc na bieżąco z ciągle zmieniającymi się przepisami i podatkami. Wszystko powierzam w ich ręce i mogę spać spokojnie
Marlena Opinia pozytywna
2018-03-19 19:08:38
Zawsze na czas, bez żadnych opóźnień. Polecam każdej małej firmie podjęcie współpracy z Advizor
Radosław Opinia pozytywna
2018-02-15 13:03:16
Bardzo konkretna i rzetelna kancelaria. Przez cały okres trwania kontraktu świetny kontakt, szybkie rozliczenia, niezawodni
Data zdarzenia: 02.17 - 10.17
Paweł Opinia pozytywna
2018-01-31 19:30:33
Wysoka jakość wykonywanej pracy, nie mam żadnych zarzutów, bo wszystko jest robione bardzo dobrze
Data zdarzenia: 01.01.18
daria Opinia pozytywna
2017-12-13 09:41:49
Bardzo wysoki poziom usług. Mam świadomość, że moje podatki są u nich bezpieczne i jeszcze obsługiwane na najwyższym poziomie. Długo szukałem tak dobrego biura.
Data zdarzenia: 2015-2017
Numer dokumentu: 000000
Radek Opinia pozytywna
2017-10-30 09:09:19
Bardzo fachowe biuro rachunkowe, godne najwyższej oceny. Nigdy nie maja opóźnień, nie zdarzają im się wpadki. Cennik mają jasny, przejrzysty i niewygórowany, zwłaszcza przy takim poziomie usług.Polecam
Data zdarzenia: 11.09.2017
Jaroslaw Opinia pozytywna
2017-09-24 03:44:23
Pierwszy raz nie znalazłem czasu na samodzielne rozliczenie z fiskusem. Jestem mile zaskoczony jakością usługi.
Data zdarzenia: 2016
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.