Lipowa Dolina - opinie o firmie

Ocena firmy: 0/5 (0 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Lipowa Dolina. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Michał Jasiński Opinia pozytywna
2018-04-11 08:51:18
polecam miejsce tip-top jest tu wszystko co zapewnia wspaniały wypoczynek w pokoju toskańskim miałem kominek wspaniała sprawa!
Bogusia Tomczak Opinia pozytywna
2018-04-06 10:16:49
jestem bardzo zadowolona z pobytu tutaj odpoczęłam na maksa naładowałam się pozytywną energią, a wszystko dzięki super atmosferze jakie panuje w tym miejscu i przemiłym gospodarzom
Norbert Machnio Opinia pozytywna
2018-04-04 08:35:30
jestem bardzo zadowolony z pobytu tutaj doskonały wypoczynek, pokój komfortowy bardzo wygodne łóżko wszędzie widać dbałość o gości bardzo smaczne posiłki czuć że z naturalnych składników, przygotowane bardzo umiejętnie
Jurek Norwski Opinia pozytywna
2018-03-08 07:12:14
podobał mi się pobyt tutaj wystrój pensjonatu robi wrażenie i jest częścią jego niepowtarzalnego klimatu, wyposażenie pokoi zapewnia pełen komfort, wszędzie jest bardzo czysto, kuchni serwuje bardzo smaczne dania, domowe ciasta na deser cudo!
Data zdarzenia: marzec 2018
Janka Wołtysik Opinia pozytywna
2018-03-07 11:54:51
jestem bardzo zadowolona z wypoczynku tutaj fajny klimat sympatyczne miejsce, okolica mnie zachwyciła tak samo jak Kazimierz Dolny gospodarze mili i uczynni posiłki bardzo smaczne! Wszystko na plus!
Karol Kruczkowski Opinia pozytywna
2018-03-05 09:28:18
cudowny weekend nabrałem sił, zrelaksowałem się i odpocząłem wyśmienicie. Pensjonat w stu procentach komfortowy , atmosfera bardzo miła i super jedzenie! Zachęcam wszystkich do pobytu tutaj!
Data zdarzenia: marzec 2018
Wiktor Gasiński Opinia pozytywna
2018-03-02 12:38:08
jestem zdania że pobyt tutaj był z bardzo udany pozwolił mi się zrelaskować i nabrać sił polecam to miejsce każdemu
Franek Iwański Opinia pozytywna
2018-02-15 13:23:05
polecam pensjonat jest świetny gospodarze bardzo mili, posiłki bardzo smaczne wszystko z naturalnych składników pokoje komfortowe i czyściutkie, pensjonat fajnie położony piękna przyroda a do tego blisko do Kazimierza Dolnego
Data zdarzenia: luty 2018
Sebastian Opinia pozytywna
2018-02-09 10:36:52
zależało mi żeby zwiedzić Kazimierz Dolny więc zdecydowałem się na nocleg w tym pensjonacie i nie żałuję to była bardzo dobra decyzja pensjonat ma super klimat bardzo mili gospodarze, którzy doskonale dbają o gości a posiłki jakie serwują to po prostu poezja smaku !
Data zdarzenia: luty208
Henryk Opinia pozytywna
2018-02-06 11:43:59
pokój komfortowy i bardzo wygodny, posiłki smaczne, zawsze z naturalnych składników pyszne domowe ciasta gospodarze bardzo mili,a w pensjonacie panuje bardzo miła atmosfera
Data zdarzenia: luty 2018
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.