Dodaj boks reklamowy w tym miejscu
Stwórz boks dla swojej firmy i promuj ją w Odi.pl.
Logo firmy: D & M Alkohole Świata Dorota KowalskaD & M Alkohole Świata Dorota Ko...
W ofercie firmy dostępnych jest ponad 25 rodzajów win gruzińskich...
Logo firmy: Czekoladki ChocoboxCzekoladki Chocobox
Czekoladki z Życzeniami to zestaw kostek z czekolady, na których ...
Logo firmy: PAGO Sp. z o. o.PAGO Sp. z o. o.
Atuty Chłodni Składowej PAGO to: - pojemność 25 000 miejsc palet...
Pytanie do ekspertów:

Jakiej mąki używa się do wyrobu makaronu?

Aby udzielić odpowiedzi na powyższe pytanie zaloguj się lub zarejestruj w Odi.pl.

Odpowiedzi ekspertów:
Najlepszy makaron jest wyprodukowany z mąki semoliny. Jest to mąka z twardej pszenicy durum. Makaron jest sprężysty, nie rozpada się i nie klei. Bardziej miękki makaron jest z kaszki makaronowej. Produkcja makaronu polega na wytłoczeniu go z suchej masy a nie z ciasta.

Zapytaj eksperta o szczegóły »
Data: 2015.04.07
Oceń odpowiedź:
2/0