Czajka Travel Joanna Biernacka - opinie o firmie, strona 3

Ocena firmy: 5/5 (12 głos/ów)
Jeśli jeszcze nie ma tu Twojej opinii, podziel się z nami tym co myślisz o firmie Czajka Travel Joanna Biernacka. Każda informacja może być przydatna dla klientów zainteresowanych ofertą firmy.
Dodaj opinię o firmie
Zamknij formularz opinii

Dodaj opinię o firmie
zamknij X

Twoje imię*:
Twój e-mail*: Do wiadomości Odi.pl
Treść opinii*:
Ocena firmy*:  
Data zdarzenia (lub przedział czasowy):
Numer umowy, rachunku, faktury itp.:
Akceptuję regulamin*:       regulamin opinii
Miłosz Opinia pozytywna
2017-11-20 10:25:50
Wycieczka do Ekwadoru i na Wyspy Galapagos to bardzo fajna i życiowa przygoda. Dziś już wiem, że nie zamieniłbym tego wyjazdu na żaden inny.
Marcelina Opinia pozytywna
2017-11-16 08:35:56
Bardzo fajne mają fotowyprawy. Miałam okazję wypróbować mój sprzęt foto na wyprawie do Gruzji. Bardzo chwalę sobie to biuro.
Janek Opinia pozytywna
2017-11-14 08:08:49
Czajka Travel u mnie ma ogromny kredyt zaufania. Wakacje były bardzo udane i jestem bardzo zadowolony z wyjazdu na Dominikanę.
Igor Szulc Opinia pozytywna
2017-10-26 12:37:43
Zdecydowałem się poznać Turkmenistan i był to strzał w dziesiątkę. Aszchabad niesamowite miasto no a widok z Kara Kum bezcenny. Wyjazd pełen przeżyć i emocji. Fajnie wszystko zorganizowane dlatego uważam, że Czajka Travel to dobre polskie biuro.
Mateusz Bednarski Opinia pozytywna
2017-10-20 12:40:33
Wyprawa przygotowana perfekcyjnie. Od wyjazdu do przyjazdu biuro zadbało właściwie o swoich Klientów. Fajnie też, że był polski pilot. Wyjazd do Kazachstanu dla mnie osobiście jest nowym doświadczeniem ale było warto.
Patrycja Opinia pozytywna
2017-10-18 09:12:06
Indie okazały się być pięknym miejscem. Zachwyciły mnie swoją różnorodnością krajobrazów. Przy okazji wycieczki dowiedziałam się, że jest to najstarsza żywa cywilizacja na Świecie. Warto było skorzystać z oferty Czajka Travel i poznać Indie osobiście.
Darek Opinia pozytywna
2017-10-11 14:42:48
Gruzja bardzo mnie oczarowała. Nie sądziłem, że jest tam tak pięknie. Fajnie spędzony czas. Biuro zasługuje na słowa uznania za ciekawą ofertę i odpowiednio przygotowaną wyprawę.
Maksiu Opinia pozytywna
2017-10-09 15:19:29
Dzięki Czajce Travel i ich organizacji można skupić się na zwiedzaniu. Tego od początku oczekiwałem i też kierowałem się tym przy wyborze biura. Czajka Travel wywiązało się z organizacji w 100%.
Gabrysia Opinia pozytywna
2017-10-05 08:16:26
Oczekiwania wobec biura były wysokie. Po powrocie z wycieczki stwierdzam jednak, że wyjazd był udany i biuro zasługuje na słowa uznania. Uzbekistan to piękny kraj. Dzięki Czajka Travel!
Wabya Opinia pozytywna
2017-09-27 11:20:10
Moja podróż to niewątpliwie jedna z ciekawszych w moim życiu. Trochę już zwiedziłam jednak Jordania mnie po prostu zauroczyła. Petrę trzeba zobaczyć - tego nie da się opisać. Polecam ofertę biura Czajka Travel i Jordanię!! :)
W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.